“‘Έμπιστος του Τσίπρα ο Πολάκης – Μιλά σαν βασανιστής δεσμοφύλακας”

Δριμεία επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο Κώστας Χρυσ΄όγονος μετά το “θερμό” επεισόδιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής χαρακτήρισε “νέο κρούσμα της Πολακιάδας” τα  όσα είπε ο Παύλος Πολάκης για τον  Σταμάτη Πουλή, εκφράζοντας την ανησυχία του.

«Η επίθεση αυτή υπερβαίνει σε χυδαιότητα όλα τα προηγούμενα. Έχουμε έναν υπουργό που απευθύνεται με τον τρόπο που θα απευθυνόταν ο βασανιστής δεσμοφύλακας στον βασανιζόμενο κρατούμενο και δεν υπήρξε καμία αντίδραση και λυπάμαι γιατί ήμουν και στο παρελθόν στο κόμμα αυτό» είπε ο κ. Χρυσόγονος, μιλώντας στο Θέμα FM.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το πρόβλημα είναι ότι ο Πολάκης όχι απλά διορίστηκε στη θέση αυτή από τον κ. Τσίπρα, όχι απλά είναι έμπιστος του Αλέξη Τσίπρα – γιατί προβεβλημένο στέλεχος δεν ήταν πριν την κυβέρνηση του 2015 – αλλά τον στηρίζει και δημοσίως λέγοντας ότι προσχωρεί στο δόγμα Πολάκη».

Αυτά είναι ανησυχητικά δείγματα είπε ο κ. Χρυσόγονος και αναφέρθηκε και στην απόφαση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που «αρνήθηκε άρση ασυλίας για ευρωβουλευτή της ΝΔ, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, λέγοντας ότι η δίωξη σε βάρος του έχει δείγματα μεροληψίας σε βάρος του και αυτό συμβαίνει σπανιότατα».

Όσον αφορά, τέλος, τις δηλώσεις Ζάεφ περί «μακεδονική γλώσσας» και «μακεδόνων» στην Ελλάδα ο ευρωβουλευτής σημείωσε ότι «από τη στιγμή που αναγνωρίζεις Βόρεια Μακεδονία και μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα χωρίς επιθετικό προσδιορισμό λογικά ο άσχετος, ο ξένος τι θα σκεφτεί, ότι υπάρχει και νότια Μακεδονία».

«Υπάρχει ασυμμετρία στο κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών την οποία θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν» κατέληξε ο κ. Χρυσόγονος.

Με χυδαίες εκφράσεις ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επιτέθηκε στον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή, τον οποίο αποκαλεί «τσογλάνι» υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι ο ίδιος, η σύζυγός του και ο γαμπρός του έχουν κλέψει από τον Οργανισμό.

Παράλληλα, κάνει λόγο για ΜΜΕ τα οποία αποκαλεί «βοθροκάναλα» που δίνουν στον Στ. Πουλή βήμα για να μιλήσει διότι τα «τάιζε». Μάλιστα, τον καλεί να «φέρει πίσω τα χρήματα για να γλιτώσει τα ισόβια» και να αποκαλύψει αυτούς «που τους έκανε τις δουλειές».

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε στο facebook ο Π. Πολάκης:

«Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός .Πες τι εχεις κλέψει μόνος σου,μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια .
Πες και γι αυτούς που τους εκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πιςω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια .
Αιντε τσογλανι ,επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου )»

«Δεν σκάω» απάντησε άμεσα ο Σταμάτης Πουλής, δηλώνοντας από την πλευρά του ότι ο Π. Πολάκης τελεί υπό πανικό «γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά του». Παράλληλα πέταξε το γάντι στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, καλώντας τον σε τηλεοπτική αντιπαράθεση.

Αναλυτικά η απάντηση του Στ. Πουλή στο twitter:

«Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση;Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b…Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ!Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία…»

Διαβάστε επίσης