«Έπος»: «Παραμυθάς» ο Καρεμπέ»… Κι ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην βγει καν στο Conference League

Το «έπος» είναι ιερή λέξη, αρχαιοελληνική, την έχουνε ξεσκίσει οι νεοέλληνες, αλλά αυτό που θ’ ακολουθήσει είναι ένα έπος πραγματικό. Το Σαββιδοτεχνείο χλευάζει τον Καρεμπέ, τον αποκαλεί παραμυθά», γιατί ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Άρσεναλ!

Ο Καρεμπέ είχε δηλώσεις ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του Europa League. Τι να έλεγε, δηλαδή, όταν ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που μπορεί; Ότι θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ»;

Και του τα χώνουν οι Σαββιδοτέχνες, ότι κορόιδεψε τον κόσμο του Ολυμπιακού! Μιλάμε για τους Σαββιδοτέχνες, που δεν ξέρουν ακόμα αν ο ΠΑΟΚ βγει στο Conference!

Μια φορά κι έναν καιρό, αυτό είναι πραγματικό παραμύθι, ένας άστεγος πλακώθηκε μ’ έναν πλούσιο. Και του λέει ο άστεγος: «Εγώ μπορεί να μην έχω σπίτι, αλλά κι εσύ δεν έχεις παλάτι, μία βίλα έχεις μονάχα».

Έτσι και το Σαββιδοτεχνείο, που πάντα ενεργεί κάτω από τις οδηγίες του Ιβάν. Σου λέει ο Ιβάν, πουλάω εγώ παραμύθι, πουλάει κι ο Καρεμπέ, ο Μαρινάκης δηλαδή. Λες και είναι το ίδιο πράγμα η έξοδος στο Conference με την κατάκτηση του τροπαίου.

Τέτοια διαβάζουν τα ΠΑΟΚια και παρηγορούνται. Όπως ο άστεγος με τον παραλή.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα