«Φονική» ατάκα Μητσοτάκη σε Τσίπρα

Τι είπε ο πρωθυπουργός στη δευτερολογία του στη Βουλή στη συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο

Επειδή κάνατε αστειάκι ότι δεν κάνω ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας, σίγουρα δεν θα αναλάμβανα διαχειριστής πολυκατοικίας αν τη είχατε χτίσει εσείς ως πολιτικός μηχανικός» είπε ο πρωθυπουργός στον Αλέξη Τσίπρα στη δευτερολογία του στη Βουλή ενώ έδωσε απαντήσεις στα όσα εκτόξευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε χαριτολογώντας: «Να σας πως ένα μυστικό, Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου οπότε μην εξάγετε τέτοια βιαστικά συμπεράσματα για θα εκπλαγείτε!.

Μιας και έχω 2 λογογράφους να σας στείλω έναν να τακτοποιήσει την σκεψη σας γιατι δεν απαντήσατε σε τίποτα από όλα όσα ανέφερα».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στις πρόσφατες αναρτήσεις του Π. Πολάκη και είπε στον Α. Τσίπρα « Δημόσια να καταδικάσετε τις σαχλαμάρες που υποστηρίζει το πρωτοκλασάτο στέλεχός σας και πρώην υπουργός υγείας Π. Πολάκης».

“Αντιπαλεύετε φανταστικούς ανεμόμυλους – Τα άστρα είναι ευθυγραμμισμένα με την οικονομία”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την δευτερολογία του είπε ακόμα : «Οι ίδιες οι εργασιακές σχέσεις έχουν αλλάξει όχι επειδή το επιθυμούμε αλλά επειδή έτσι προέκυψε. Δεν μπορούμε εμείς να αμφισβητήσουμε την πραγματικότητα. Αλλά μπορούμε να ρυθμίσουμε την πραγματικότητα των επιχειρήσεων. Σας έκανα μια σειρά από ερωτήσεις, αν συμφωνείτε ή αν διαφωνείτε με συγκεκριμένες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου. Γι’ αυτά δεν είπατε κουβέντα», και συνέχισε «Όταν θα γίνουν οι εκλογές, σε δύο χρόνια, θα κάνουμε τη συνολική αποτίμηση για το πώς θα φέρουμε τη χώρα μας στον δρόμο της ανάπτυξης είπε προσθέτοντας ότι «τα άστρα είναι ευθυγραμμισμένα στην πορεία ανάπτυξης της οικονομίας».

Ο πρωθυπουργός απαντώντας στις απειλές του Α. Τσίπρα και στην αντίστροφη μέτρηση που έχει αρχίσει για να φύγει από την εξουσία τόνισε πως «Η Νέα Δημοκρατία που αντιπαλεύετε δεν υπάρχει, αντιπαλεύετε φανταστικούς ανεμόμυλους» τόνισε αναφερόμενος προσωπικά στον κ. Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα