“Η κυβέρνηση είναι όμηρος του Καμμένου”

Για μια κυβέρνηση όμηρος του Πάνου Καμμένου έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Παρασκήνιο”. «Η ζωή της κυβέρνησης κρέμεται από μια κλωστή», είπε μεταξύ άλλων η βουλευτής της Ν.Δ.

Ειδικότερα, η τομεάρχης Οικονομίας της Ν.Δ. σημειώνει τα εξής: «Ο . Καμμένος έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να διώξει τρεις υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και είναι σαφές ότι κρατάει όμηρο τον Αλέξη Τσίπρα».

«Η κυβέρνηση έχει ένα ουσιαστικότερο πρόβλημα από τους τσαρλατανισμούς του κ. Καμμένου. Η Ελλάδα τρεις μήνες μετά την έξοδο από τα μνημόνια αδυνατεί να βγει στις αγορές και αυτό είναι μια πραγματική απειλή για το παρόν και το μέλλον της χώρας» συνεχίζει.

Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζει ότι «η χώρα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις έχει μπει σε μια άτυπη προεκλογική περίοδο και όσο γρηγορότερο γίνουν εκλογές και η χώρα αποκτήσει σταθερή κυβέρνηση τόσο καλύτερα».

Τέλος, για την πορεία της οικονομίας η πρώην υπουργός υπογραμμίζει ότι «η ελληνική οικονομία πορεύεται σε περιβάλλον διαλυτικής αβεβαιότητας.

Τα spreads των δεκαετών κρατικών ομολόγων μας κινούνται σε απαγορευτικά υψηλά επίπεδα, σε αντίθεση πχ. με την Πορτογαλία όπου η πίεση που υφίσταται η χώρα είναι ελεγχόμενη».

Διαβάστε επίσης