“Ηρωίδα”της κοινότητας με δάκρυα στα μάτια η Κριστίνα Αγκιλέρα

Η σταρ της ποπ βραβεύτηκε από οργάνωση που παρέχει στήριξη σε γυναίκες - θύματα ενδοοικογενειακής βίας

Mε το βραβείο Ήρωας Κοινότητας (Community Hero)  τιμήθηκε η τραγουδίστρια της pop, Κριστίνα Αγκιλέρα από την οργάνωση “The Shade Tree” ξεσπώντας σε δάκρυα την ώρα της απονομής της από το καταφύγιο γυναικών θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας.

Η 38χρονη τραγουδίστρια  δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα απευθυνόμενη στο κοινό,  στη διάρκεια της οποίας τιμήθηκε  .

Η οργάνωση προσφέρει στέγη και στήριξη σε γυναίκες και παιδιά που αντιμετωπίζουν κίνδυνο στη Νότια Νεβάδα.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα δώρισε στην οργάνωση ένα εκατομμύριο δολάρια από τα έσοδα των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας, στο Planet Hollywood.

“Είναι αποκρουστικό και συμβαίνει σε πάρα πολλούς ανθρώπους και είναι ένα θέμα που μου προκαλεί συναισθήματα, επειδή μεγάλωσα στη βία και επιβίωσα, όπως είμαι βέβαιη ότι πολλές από εσάς έχετε καταφέρει” είπε με δάκρυα στα μάτια, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της στο Instagram. “Με έχει επηρεάσει πολύ” πρόσθεσε.

“Είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου, της μουσικής που κάνω, των στίχων που γράφω, από το Fighter έως το Beautiful” συνέχισε η τραγουδίστρια, η οποία προηγουμένως μίλησε ανοιχτά για τη μητέρα της που ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

“Πραγματικά βγαίνει από την καρδιά μου. Γι ‘αυτό δεν με πειράζουν τα δάκρυα και οι βλεφαρίδες που βγαίνουν επειδή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από μια βλεφαρίδα, έτσι;” είπε.

Η τραγουδίστρια, η οποία είναι και μητέρα τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή η βράβευσή της και δημοσίευσε φωτογραφίες της με το βραβείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης