“Μαύρο” σε Πολάκη και Τσίπρα στο Ρέθυμνο – Στην παραλία που έπιναν ούζα

“Μαύρο” έριξαν  οι πολίτες στον Παύλο Πολάκη και τον Αλέξη Τσίπρα στο Ρέθυμνο αφού πλήρωσαν ακριβά τις κοινές τους πασχαλινές διακοπές  και τις στιγμές χαλάρωσης τους σε ψαροταβέρνα πίνοντας ούζα και τρώγοντας εκλεκτούς μεζέδες.

Πιο συγκεκριμένα, τι και η παραλία Ροδάκινο στο δήμο Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο της Κρήτης είναι από τις αγαπημένες του πρωθυπουργού, οι κάτοικοι φαίνεται πως πολιτικά δεν τρέφουν την ίδια συμπάθεια, αφού στις Ευρωεκλογές 2019 ψήφισαν ΝΔ.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παύλος Πολάκης βρέθηκαν λίγο πριν τις κάλπες για τις Ευρωεκλογές στην παραλιακή περιοχή του Ρεθύμνου και η κοινή τους εμφάνιση χαρακτηρίστηκε ως ξεκάθαρη στήριξη του πρωθυπουργού στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας στο σάλο που είχε προκαλέσει η αήθης επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Ωστόσο οι κάτοικοι της περιοχής έστειλαν το δικό τους πολιτικό μήνυμα «μαυρίζοντας» τον ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες.

Στο δήμο Αγίου Βασιλείου ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε δεύτερο κόμμα στις Ευρωεκλογές με ποσοστό 26,45%, ενώ η ΝΔ να έλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό 29,80%. Ενδεικτικό της αλλαγής του κλίματος είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές είχε κερδίσει την πρωτιά με ποσοστό 38,99%.

Διαβάστε επίσης