“Μεταλλαγμένος” ο Δ. Γιαννακόπουλος, κουβέντα για Βοτανικό, Μητσοτάκη, Τσίπρα, Μπακογιάννη, Αλαφούζο

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ο σοβαρός κι όχι οι «άρρωστοι» περίμεναν αλήθειες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha TV. Μάταια.

Η συνέντευξη του Γιαννακόπουλου ήταν… γλυκανάλατη, χωρίς ιδιαίτερο περιεχόμενο για τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό κι είχαν ως αποτέλεσμα την εκπαραθύρωσή του από τα ποδοσφαιρικά και μπασκετικά πράγματα του Παναθηναϊκού.

Αν δεν υπήρχε κάποια συμφωνία με τον Σρόιτερ να μην ερωτηθεί ια ορισμένα πράγματα που «καίνε», μπορούμε να το δεχτούμε. Αν και ο δημοσιογράφος δεν πρέπει να ζητάει μια συνέντευξη υποκύπτοντας στους «όρους» που βάζει ο συνεντευξιαζόμενος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ρωτήθηκε και δεν απάντησε σε βασικά ερωτήματα που απασχολούν – ταλανίζουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Δεν απάντησε τι είπε στις συναντήσεις που έκανε με τον Αλ. Τσίπρα πιο παλιά και τον Κυριάκο Μητσοτάκης μετά, για τον Βοτανικό. Αν πήρε υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν

Δεν ρωτήθηκε και δεν απάντησε για ό,τι ειπώθηκε στην συνάντησή του με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Δεν ρωτήθηκε και δεν απάντησε γιατί αρνήθηκε να χτίσει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός δίπλα στο οικόπεδο του δήμου στο Βοτανικό και σε ποιόν ανήκει αυτό.

Δεν ρωτήθηκε και δεν απάντησε για τις τρεις συναντήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο, την εποχή που ενδιαφερόταν να αγοράσει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Δεν ρωτήθηκε και δεν απάντησε για το «σχέδιο Τσίπρα», που έγινε μόνο για επικοινωνιακή μόστρα, να στεγαστεί ο Παναθηναϊκός στο Γουδί. (Το’ παιζε και «Παναθηναϊκός» ο Αλέξης)

Δεν ρωτήθηκε και δεν απάντησε για τους «κατευθυνόμενους» (από ποιόν;) που πήγαν έξω από το σπίτι του και προκάλεσαν επεισόδια.

Δεν ρωτήθηκε και δεν απάντησε, για το πώς εκπαραθυρώθηκε από τον Παναθηναϊκό κι αν ο Αλαφούζος έπαιξε ρόλο σ’ αυτό, όπως λέγεται στην μπασκετική και ποδοσφαιρική πιάτσα.

Κοντολογίς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε στο σκοτάδι τον κόσμο του Παναθηναϊκού, οπαδούς και φιλάθλους. Αυτός που τον είχε συνηθίσει χρόνια τώρα να μιλάει «έξω από τα δόντια», να λέει μόνο αλήθειες και να μην φοβάται τίποτα και κανέναν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε ένα τεράστιο κενό στην ιστορία της οικογένειάς του, που λάμπρυνε με την παρουσία της τόσο τον σύλλογο, όσο και την Ελλάδα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα