“Ο Άρης ήταν αριστερός, ο Τσίπρας είναι αριστερός της εξαγοράς”, δήλωσε ο Κωνσταντινόπουλος

“Ο κ. Τσίπρας θα θυμηθεί πολλές ιστορικές προσωπικότητες της Αριστεράς, όπως ο Άρης Βελουχιώτης. Όμως ο Άρης Βελουχιώτης ήταν ένας πραγματικός αριστερός με αρχές και αξίες – ενώ ο κ. Τσίπρας είναι ένας «αριστερός» της εξαγοράς, ένας νεοδεξιός στα λόγια και στην πράξη, που κάθε βράδυ προσεύχεται στον Κώστα Καραμανλή. Γι’ αυτό και δεν μπορεί πια να ξεγελάσει κανέναν”. Αυτά δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος για μία ακόμη φορά άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στον πρωθυπουργό.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής είπε ακόμη: “Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει στη Βουλή ταυτόχρονα το κοινωνικό επίδομα των 300 ευρώ για τους συνταξιούχους και ένα «δωράκι» 10 εκατομμυρίων ευρώ για συγκεκριμένα μεγάλα συμφέροντα, διαγράφοντας ένα πρόστιμο για τη μεταφορά νερού στην Αίγινα. Οι πολίτες γνωρίζουν καλά πως ο κ. Τσίπρας ένα τους δίνει, δέκα τους παίρνει. Ξέρουν καλά πως το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη προοδευτική πρόταση απέναντι στη δεξιά της Ν.Δ. και στη νέοδεξιά του κ. Τσίπρα – ο οποίος καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία, αλλά νομοθετεί όσα εκείνη λέει”.

Μάλιστα ο κ. Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε την θέση ότι Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα επιχειρήματα: “Αυτή την περίοδο, Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ αδυνατούν να αντιπαρατεθούν πολιτικά, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «κλέψει» το πρόγραμμα της Ν.Δ., το εφαρμόζει κατά γράμμα και μάλιστα χωρίς να κουνηθεί φύλλο, και καυχιέται και στην κα Μέρκελ για την επιτυχία του. Γι’ αυτό, και επειδή δεν έχουν ουσιαστική πολιτική διαφωνία, επιτίθενται σε οικογένειες, συγγενείς, συζύγους. Εξάλλου, ο κ. Τσίπρας, μία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές, δεν λέει στους πολίτες ούτε ποιον υποψήφιο θα στηρίξει για Πρόεδρο της Κομισιόν”.

Διαβάστε επίσης