“Ο Σεντένο καταρρίπτει το νέο παραμύθι περί καθαρής εξόδου από το μνημόνιο”

Στα όσα γράφει σε επιστολή του ο Μάριο Σεντένο αναφέρεται η Μαρία Σπυράκη που τα “΄χώνει’ ξανά στον Αλέξη Τσίπρα.

«Με αυτή την επιστολή ο κ. Μάριο Σεντένο, καταρρίπτει το νέο παραμύθι του Αλέξη Τσίπρα περί καθαρής εξόδου. Ο πρόεδρος του Eurogroup επιβεβαιώνει ότι η χώρα μας θα βρίσκεται σε ενισχυμένη εποπτεία και μετά τον Αύγουστο», υποστηρίζει η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.

«Η ΝΔ καλεί τον κ. Τσίπρα αντί να εμπαίζει τους πολίτες, να τους ενημερώσει αναλυτικά για τις νέες περικοπές στις συντάξεις, τη μείωση του αφορολόγητου και τα υψηλά πλεονάσματα που έχει ήδη υπογράψει δεσμεύοντας την Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια».

H επιστολή Σεντένο

Εργαλείο «ενισχυμένης εποπτείας» παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο Eurogroup της Σόφιας όπως αναφέρει ο πρόεδρος του oργάνου Μάριο Σεντένο στην καθιερωμένη απολογιστική επιστολή του για τη συνεδρίαση του Απριλίου

.Το Eurogroup έλαβε υπόψη το λεγόμενο εργαλείο ΄ενισχυμένης εποπτείας΄ όπως προτάθηκε από την Κομισιόν» αναφέρει συγκεκριμένα ο Σεντένο.

 

Κατά τ’ άλλα ο κ. Σεντένο επιβεβαιώνει στην καθιερωμένη επιστολή ότι ο στόχος που έχουν θέσει οι θεσμοί και η Αθήνα είναι να υπάρξει τεχνική συμφωνία έως τις 24 Μαΐου.

 Μνημονεύει επίσης ότι έγινε παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος της χώρας από τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Διαβάστε επίσης