“Ο Τσίπρας οδηγεί την ΔΕΗ σε χρεοκοπία”

Το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Λαύριο επισκέφτηκε η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αφού ενημερώθηκε και συνομίλησε με τους εργαζομένους, αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας ότι οδηγεί την ΔΕΗ στην χρεοκοπία, ενώ για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη τόνισε ότι παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Γεννηματά είναι η ακόλουθη: “Ο κ. Τσίπρας οδηγεί την ΔΕΗ στην χρεοκοπία. Έχει ζημιά 900 εκατ. ευρώ. Εκχωρεί χωρίς αντάλλαγμα στους ιδιώτες το 50% των πελατών και των εσόδων της και πουλάει όσο-όσο τις μονάδες της. Εξαϋλώθηκε η αξία της από 2,5 δισ. ευρώ το 2014 στα μόλις 300 εκατ. σήμερα και οι εργαζόμενοι αισθάνονται επί ξύλου κρεμάμενοι.

Ο κ. Μητσοτάκης παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο.

Το Κίνημα Αλλαγής δεσμεύεται για την στήριξη και την εξυγίανση της ΔΕΗ ώστε να συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα του ενεργειακού συστήματος της χώρας”.

Στην Κρήτη

Συνεχίζοντας τις περιοδείες της σε όλη την Ελλάδα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή θα βρίσκεται στην Κρήτη.

Το Σάββατο το απόγευμα στις 19.30 θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης.

Την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην περιοχή Αλικιανού Δήμου Πλατανιά. Επίσκεψη στη Γέφυρα του Κερίτη, ενώ θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο μάχης της Κρήτης.

Την Κυριακή το μεσημέρι στις 12 θα μετάσχει σε σύσκεψη τοπικών φορέων στην αντιπεριφέρεια Χανίων επί της πλατείας Δικαστηρίων.

 

Διαβάστε επίσης