“Οι άνθρωποι και τα δάκρυα δεν έχουν χρώματα”

Οι άνθρωποι και τα δάκρυα δεν έχουν χρώματα!!. Ήταν το μήνυμα του φιλάθλου της ΑΕΚ Κώστα Κατράνη που φορώντας το κιτρινόμαυρο κασκόλ το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020 συνόδευσε τα παιδιά του, τον Νικόλα (ετών 9,5 τότε) και τον Γιάννη (ετών 5,5 τότε), που αγωνίζονται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στον Ταύρο και κατέθεσαν ένα λουλούδι στη μνήμη των 21 παιδιών της θύρας 7.

Η εικόνα των τριών να καταθέτουν, έγινε viral έναν χρόνο πριν. Ο Κώστας Κατράνης έχασε την σύζυγο και μητέρα των παιδιών του Μαρία, που έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της, ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς εξέφρασε τη συμπαράστασή του, στο πένθος που βιώνει ο Κώστας Κατράνης.

Το post του Νίκου Γαβαλά:

«Κρατώντας πέρσι από το χέρι τα παιδιά του, ο Κωνσταντίνος Κατράνης πήγε στο Καραϊσκάκη για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Εκείνα, φορούσαν τα ερυθρόλευκα. Εκείνος το κασκόλ της ΑΕΚ. Ήταν κάτι που ήθελε χρόνια να το υλοποιήσει, όπως μου είχε πει τότε.

Ωστόσο, δε γνωρίζαμε πως βίωνε το δικό του Γολγοθά. Μέχρι που έχασε τη γυναίκα του, τη μητέρα των παιδιών του, έπειτα από επτάχρονη σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η Μαρία του πάλεψε με δύναμη έως το τέλος. Η σκέψη μας είναι κοντά του και στα παιδιά του. Έχουν όλη την αγάπη μας».

Ανάλογο ήταν το μήνυμα του Διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημάτου:

«Πέρυσι μας διδάξατε πολλά με τη συμβολική σας κίνηση, που την είχαμε πραγματικά ανάγκη! Εσύ με το κασκόλ της ΑΕΚ και οι δυο σου γιοί με τις φόρμες του Ολυμπιακού στο μνημόσυνο της Θύρας 7.

Ένα χρόνο μετά ετοιμάζεστε να αποχαιρετήσετε τη μάνα – ηρωίδα της οικογένειας, που σας άφησε, αφού πρώτα, όμως, έδωσε τη δική της μεγάλη μάχη!

Φίλε Katranis Konstantinos να είστε δυνατοί και να την θυμάστε για πάντα! Τα ειλικρινή συλλυπητήρια από ολόκληρη την κιτρινόμαυρη οικογένεια!

Η σκέψη μας είναι δίπλα σας!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα