“Ολοι μαζί σαν μια γροθιά θα φωνάζουμε «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Απόλλωνα Λεμεσού, “Δυτικά Προάστια” κατά του ψευδοκράτους, με αφορμή τις νέες προκλήσεις Ερντογάν.

«Η Τουρκία ανακηρύσσει την λεγόμενη «Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου». Δηλαδή ένα καθ’ όλα παράνομο ψευδοκράτος διά της καταπάτησης των περιουσιών των Ελλήνων της Κύπρου. Ένα μόρφωμα, που αποτελεί την υψίστη ασέβεια και απαξίωση απέναντι στους νεκρούς της τούρκικης εισβολής.

Εκ της ιδρύσεως του το ψευδοκράτος έχει ως σκοπό την αναγνώριση κρατικής υπόστασης από τη διεθνή κοινότητα παρασέρνοντας έτσι την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα παιχνίδι διαπραγματεύσεων με σκοπό τη συνεχή δημιουργία τετελεσμένων και τη επαίσχυντη προσπάθεια αναγνώρισης δικαιωμάτων των βάρβαρων τούρκων εισβολέων επί της επικράτειας μας.

Σήμερα, 37 χρόνια μετά, καλούμαστε πάλι να καταδικάσουμε την παράνομη αυτή ανακήρυξη και να διαδηλώσουμε κατά του ψευδοκράτους. Όλοι μαζί δίπλα-δίπλα, για να αποκηρύξουμε αυτό το έκτρωμα του Ντεκτάς. Θα στεκόμαστε εμπόδιο στα προδοτικά σχέδια των εκάστοτε κυβερνήσεων που κερδοσκοπούν από το ξεπούλημα της πατρίδας μας στον εχθρό. Εμείς όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα φωνάζουμε «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ».

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ ΕΝΑ»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα