“Παραπαίει η κυβέρνηση- Πιθανές οι εκλογές πολύ πριν το Μάιο”

Πιθανές θεωρεί τις εκλογές πριν από τον ερχόμενο Μάιο η Ντόρα Μπακογιάννη που εξαπέλυσε μύδρους κατά της κυβέρνησης.

«Δεν αποκλείω οι πρόωρες εκλογές να γίνουν πολύ πριν από τον Μάιο» δήλωσε η βουλευτής της Ν.Δ. από τα Χανιά, ερωτηθείσα εάν «βλέπει» πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

«Βλέπω μια κυβέρνηση η οποία παραπαίει, βλέπω μια κυβέρνηση της οποίας δεν βγαίνει κανένα ζήτημα, ούτε στην οικονομία, ούτε στην εξωτερική πολιτική. Δυστυχώς στην εξωτερική πολιτική τα πράγματα είναι πολύ δυσκολότερα. Άρα, δυσκολεύομαι πάρα πολύ να δω πως μια εξαιρετικά εύθραυστη πλειοψηφία θα μπορεί να αντέξει μέχρι τον Μάιο» σημείωσε.

Όπως επισήμανε η πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕλ «βασίζεται μόνο στο συνδετικό κρίκο που λέγεται εξουσία». «Είναι κολλημένοι στην καρέκλα τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι βουλευτές οι οποίοι υποστηρίζουν έχουν τη διάθεση να συνεχίσουν βλέποντας τη δημοσκοπική κατρακύλα των ΑΝΕΛ» είπε.

Ερωτηθείσα για το αν η Ν.Δ. προετοιμάζει τα ψηφοδέλτια της για τα Χανιά η κ. Μπακογιάννη απάντησε: «Η Ν.Δ. ετοιμάζει ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα και βεβαίως και στα Χανιά και να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι τα Χανιά στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πάντα η πρώτη του προτεραιότητα».

Απαντώντας άλλη ερώτηση για το αν η ίδια θα είναι υποψήφια στα Χανιά η κ. Μπακογιάννη απάντησε: «Κάθε πράμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. Προ στιγμήν βρίσκομαι στα Χανιά για να κάνω διακοπές να δω φίλους οπότε στην πρώτη φάση θα κάνω αυτό. Από εκεί και πέρα όταν ληφθούν οι αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη τότε θα είμαι πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα, όπου με τάξει»

Διαβάστε επίσης