“Περίεργη πολιτική ομάδα ο Ρουβίκωνας- Δεν τους εντάσσω στους ακτιβιστές”

Επικριτικός για την δράση τoυ Ρουβίκωνα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Βίτσας μιλώνταε το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Περίεργη πολιτική ομάδα, η οποία παρουσιάζει μία αφήγηση, αλλά οι πράξεις της δεν συντείνουν προς την ομαλή κατεύθυνση της κοινωνικής ζωής» χαρακτήρισε  τον Ρουβίκωνα ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής,σχολιάζοντας την επίθεση μελών της αναρχικής ομάδας στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών, την Κυριακή που ακολούθησε αυτήν στην ΔΟΥ Ψυχικού.

«Πολλές από τις πράξεις της μας βάζουν σε πολλά ερωτήματα για τους στόχους που έχει αυτή η ομάδα», επεσήμανε ο κ. Βίτσας και πρόσθεσε «εγώ δεν τους εντάσσω στους ακτιβιστές. Η μαζική κοινωνική δραστηριότητα έχει αποτέλεσμα, όλα τα άλλα μπορεί να οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις».

«Ο Ρουβίκωνας είναι μια πολύ περίεργη πολιτική ομάδα, η οποία παρουσιάζει μια αφήγηση, αλλά οι πράξεις της δεν συντείνουν προς την ομαλή κατεύθυνση της κοινωνικής ζωής.

Αντίθετα, πολλές από τις πράξεις της μας βάζουν σε πολλά ερωτήματα για τους στόχους που έχει αυτή η ομάδα», επεσήμανε ο Δημήτρης Βίτσας,

Διαβάστε επίσης