“Πιέζει ο Ολυμπιακός για Σκρτελ, μιλάει μαζί του ο Βαλμπουενά”

Με σύμμαχο τον Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός κυνηγά πάντα την περίπτωση απόκτησης του Μάρτιν Σκρτελ. Αυτό τόνισε ο ατζέντης του που έκανε δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Τουρκίας και μάλιστα ήταν η πρωτη φορά από τη γειτονική χώρα που έγινα δημόσια αναφορά στο θεμα.

Η υπόθεση του Σλοβάκου αμυντικού της Φενέρμπαχτσε είχε ατονήσει τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν να πιέζουν για την απόκτησή του όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μιθάτ Χαλίς. Μάλιστα σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τουρκίας, ανέφερε ότι προσπαθεί και ο -μέχρι πρότινος συμπαίκτης του- Ματιέ Βαλμπουενά να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

«Ο Ματιέ Βαλμπουενά ψάχνει τον Σκρτελ κάθε μέρα γιατί θέλει να είναι συμπαίκτες και στον Ολυμπιακό. Ο Ματιέ εμπιστεύεται τον Μάρτιν γιατί ξέρει τις δυνατότητες του και τι μπορεί να κάνει. Πιστεύει ότι μπορούν να πετύχουν μαζί στον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες πιέζουν αλλά τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χαλίς, σημειώνοντας παράλληλα ότι: «Υπήρξε μια συνάντηση με την Φενέρ για το θέμα του συμβολαίου αλλά τίποτε δεν είναι οριστικό. Ο Μάρτιν έχει περάσει καλά στην Κωνσταντινούπολη αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικές και ρωσικές ομάδες αλλά δεν θα πάει».

 

Διαβάστε επίσης