“Πολιτικοί συνοδοί πολυτελείας Κουντουρά και Δανέλλης”

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του Πάνου Καμμένου για τους υποψήφιους πλέον ευρωβουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έλενα Κουντουρά και Σπύρο Δανέλλη.

Το πρωί της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση 12 νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών με το κόμμα της Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κορύφωσε την κριτική του κχαρακτήρισε την κυρία Κουντουρά αλλά και τον πρώην βουλευτή του Ποταμιού Σπύρο Δανέλλη σαν τους «πρώτους στην ιστορία υποψήφιους ευρωβουλευτές-αποστάτες πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας»!

Βαρύς χαρακτηρισμός, τον οποίο ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να απευθύνει και στον Σπύρο Δανέλλη -τον οποίο δεν κατονόμασε όπως άλλωστε και την Έλενα Κουντουρά- προφανώς για να μην θεωρηθεί ότι έχει κάποιου είδους μονομανία εναντίον της πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ..

Με το ίδιο τουίτ, ο κ. Καμμένος στόλισε με τον χαρακτηρισμό «πολιτικοί συνοδοί» και τους κυρίους Πέτρο Τατσόπουλο και Γρηγόρη Ψαριανό, με την δηλητηριώδη διευκρίνιση ότι -κατά την άποψη του προέδρου των ΑΝΕΛ- οι δύο πολιτικοί που έχουν συνταχθεί με το κόμμα της ΝΔ δεν είναι πολυτελείας…

Διαβάστε επίσης