“Πολιτικός απατεώνας ο Τσίπρας – Έχει διορίσει κομματικό στρατό”

Σφοδρή επίθεση, για μία ακόμη φορά, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου εναν΄τιον του Αλέξη Τσίπρα μιλώντας στον Θέμα 104.6.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χαρακτήρισε «πολιτικό απατεώνα με την πλήρη σημασία της λέξης» τον πρωθυπουργό ενώ αναφέρθηκε και στην τραγωδία στο Μάτι.

Ειδικά για το Μάτι η κ. Κωνσταντοπούλου είπε: «το Μάτι είναι κακούργημα, είναι ένα ολοκαύτωμα σε καιρό ειρήνης, η εγκατάλειψη των πολιτών, η πλήρης αποχή από όλες τις οφειλόμενες ενέργειες για την προστασία των πολιτών είναι κραυγαλέα».

Στη συνέχεια αναφερόμενη στην στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τις κυβερνητικές ενέργειες χαρακτήρισε « προκλητική και κακοσκηνοθετημένη» την κυβερνητική σύσκεψη «με την ΕΡΤ να παρασιωπά τους νεκρούς επί ώρες για να εμφανίσει τον Τσίπρα ότι δήθεν ενημερώνεται απλώς για φωτιά».

Παράλληλα η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «κομματικό στρατό» που έχει διοριστεί σε όλη την ιεραρχία του κράτους« και όπου υπάρχει τρύπα για να τρυπώσει κανείς χωρίς δυστυχώς ούτε προσόντα, ούτε αξιοκρατία παρά μόνο με προϋπόθεση να είσαι κολλητός του Τσίπρα και του Παππά και να γίνεσαι από αχθοφόρος όπως ήταν ο Πετσίτης, εξαιρετικά υψηλά αμειβόμενος και συνδιαλεγόμενος σε όλα τα επίπεδα με επιχειρηματίες, με παράγοντες συνολικά της οικονομικής ζωής της χώρας».

Ενώ έκανε λόγο για « υπαγόρευση νομοθεσίας από τους δανειστές, αφαιρώντας έτσι την ανεξαρτησία της κοινοβουλευτικής λειτουργίας».

Σε ερώτηση για το πότε θα γίνουν εκλογές η κ. Κωνσταντοπουλου εκτίμησε πως:« Θα γίνουν εκλογές, αν δεν σκαρφιστούν και δεν μεθοδεύσουν εκτροπή, που τους έχω ικανούς, το αργότατο το φθινόπωρο, εκεί λοιπόν θα πρέπει να απονομιμοποιηθούν».

Διαβάστε επίσης