“Πραξικόπημα η αλλαγή του κανονισμού της Βουλής για τους ΑΝΕΛ”, δήλωσε ο Θεοδωράκης

«Πραξικόπημα», χαρακτήρισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης την αλλαγή του κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να μην διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Δεν μπορεί η επιστημονική επιτροπή να κάνει αυτό το πραξικόπημα, θα είναι πραξικόπημα. Δεν θα το δεχτώ. Μπορεί να μη με συμφέρει αλλά το λέω. Δεν γίνεται να υπάρχει ΚΟ με 3 βουλευτές», ανέφερε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού χαρακτήρισε «ντροπή» τις μεταγραφές των βουλευτών. «Φεύγουν από τα μικρά κόμματα και πάνε στα μεγαλύτερα».  Όπως είπε δεν θα ασχοληθεί ξανά με εκείνους που έφυγαν από το Ποτάμι. «Πήραν εντολή από Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ και έφυγαν», σχολίασε.
«Ποτέ δεν θα δεχόμουν βουλευτή από άλλο κόμμα και το έχω αρνηθεί», αποκάλυψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, αναφερόμενος στους 6 βουλευτές που δήλωσαν ότι θα στηρίζουν τα νομοσχέδια της κυβέρνησης το χαρακτήρισε ανήθικο και όπως είπε «είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο προσχώρησης των 6 βουλευτών στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Η ΝΔ θα μπορούσε να κόψει τον δρόμο των Σκοπίων προς την Ε.Ε. Δεν το κάνουν γιατί υποκρίνονται», είπε αναφερόμενος στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.  «Πολλά στελέχη της ΝΔ έλεγαν, ψηφίστε τη Συμφωνία των Πρεσπών για να μην έρθει όταν θα είμαστε εμείς κυβέρνηση», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης