“Στη χώρα γίνονται οι μπίζνες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”, δήλωσε ο Κωνσταντινόπουλος

Για μία ακόμη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ήταν επιθετικός έναντι της κυβέρνησης τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “στη χώρα δεν γίνονται δουλειές, “μπίζνες” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όμως γίνονται».

Για το θέμα της ΔΕΗ ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε: “Η εταιρία που έχει προσληφθεί ως σύμβουλος από τη ΔΕΗ για να καταρτίσει το νέο επιχειρηματικό σχέδιο, ανακοίνωσε χθες πως η ΔΕΗ – η μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας – πάει για χρεωκοπία. Έχει προηγηθεί όμως η ψήφιση του νόμου από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την πώληση μονάδων της ΔΕΗ, σύμφωνα με τον οποίο ο διαγωνισμός για την πώλησή τους δεν μπορεί να κηρυχθεί άγονος. Δηλαδή, οι μονάδες μπορούν να πωληθούν σε οποιονδήποτε, με όποιο τίμημα! Απόδειξη ότι στη χώρα δεν γίνονται δουλειές, αλλά γίνονται «μπίζνες».

Για τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό ο βουλευτής Αρκαδίας τόνισε μεταξύ άλλων: “Οι πολίτες θα αποφασίσουν αν θέλουν να υπάρχει προοδευτική διακυβέρνηση στη χώρα και να είμαστε ο άλλος πόλος απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Ο προοδευτικός πόλος διακυβέρνησης. Αν οι πολίτες επιθυμούν έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο, πρέπει να ψηφίσουν το Κίνημα Αλλαγής. Εμείς θεωρούμε πως υπάρχει θέμα εκλογών και το έχουμε θέσει με σαφήνεια. Το Κίνημα Αλλαγής είναι σε μία μεταβατική περίοδο, και δεν πρέπει να το απαξιώνουμε. Υπάρχει Πολιτική Γραμματεία με πλειοψηφικές και μειοψηφικές απόψεις. Το αίτημα για εκλογές είναι πλειοψηφικό. Υπάρχουν και κάποιοι που πιστεύουν κάτι διαφορετικό”.

Τέλος υποστήριξε τον Σταύρο Θεοδωράκη αποκρούοντας την φημολογία, ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ.:  “Θεωρώ ανυπόστατες τις φήμες ότι ο κ. Θεοδωράκης έχει συμφωνήσει να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω πως αυτές οι φήμες τον προσβάλλουν και θα σας απαντήσει σε αυτό και θα σας πει πως πρόκειται για προβοκάτσια. Δεν πιστεύω πως θα πάει με τους ανθρώπους που τον κατηγορούσαν ότι είναι «άνθρωπος του Μπόμπολα» και σήμερα δίνουν τις εργολαβίες του Καλογρίτσα στον Μπόμπολα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα