“Τέλος στα πειράματα”

“Γύρισα από την Κρήτη ιδιαίτερα αισιόδοξη. Ήταν πάρα πολύ θερμό το κλίμα, πολύ μεγάλη η συγκέντρωση, πολύ μεγάλο το πάθος. O κόσμος με πολύ μεγάλη αγάπη μας έδειξε την εμπιστοσύνη του. Μια λέξη: Επιστρέφουν οι προοδευτικοί πολίτες στο Κίνημα Αλλαγής που βλέπουν ότι είναι η σύγχρονη έκφραση της Κεντροαριστεράς. Τελείωσαν τα πειράματα, τελείωσαν με τα ψέματα. Η Κρήτη ξανά μπροστάρης σε αυτή την προοδευτική αλλαγή. Αυτό έζησα, αυτό βλέπω και είμαι αισιόδοξη ότι θα φτάσει και στην κάλπη”. Αυτό ανέφερε η Φώφη Γεννηματά παραχωρώντας συνέντευξη στον Παύλο Τσίμα στο ραδιόφωνο του Σκάι.

“Κερδίζουμε συνεχώς έδαφος όχι μόνο στην Αυτοδιοίκηση. Το βλέπουμε παντού. Όπου γίνονται εκλογικές διαδικασίες, οι προοδευτικοί πολίτες επιστρέφουν και ψηφίζουν και στηρίζουν Κίνημα Αλλαγής, παντού, στους χώρους δουλειάς. Αυτό για εμένα είναι ένα πάρα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα”, υποστήριξε η κ. Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά μίλησε και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές τονίζοντας πώς “δεν είναι τυχαίο ότι προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί πίσω από δικούς μας υποψήφιους, διότι δεν έχει στελέχη στην Αυτοδιοίκηση. Είναι εντυπωσιακό ότι ένα Κόμμα που κυβερνά τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει να έχει υποψήφιους δικούς του σε όλες τις Περιφέρειες και κρύβεται πίσω από υποψήφιους του Κινήματος Αλλαγής”.

Για το τηλεοπτικό σποτ Δούρου

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε και στο σποτ της Ρένας Δούρου: “Έχω μείνει άφωνη. Γιατί και το θράσος έχει όρια και ο κυνισμός και η αναλγησία. Είναι πρόκληση απέναντι στους ανθρώπους που χάθηκαν, στις οικογένειές τους που μετρούν τις πληγές τους, όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μείνει πίσω και ξαναβιώνουν κάθε μέρα το τι συνέβη εκεί. Δεν είναι κάτι που ξεχνιέται εύκολα και εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να συγχωρήσω όχι μόνο την ανικανότητα και την αναποτελεσματικότητα και το ότι χάθηκαν όλες αυτές οι ζωές, αλλά και το ότι ενώ γνώριζαν ότι είχαν χαθεί τόσοι άνθρωποι, παρίσταναν ότι δεν ξέρουν τίποτε”.

 

 

Διαβάστε επίσης