“Βούλιαξαν” οι παραλίες με σύμμαχο τον καλό καιρό

Οι υψηλές θερμοκρασίες και η απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων οδήγησε χιλιάδες ανθρώπου να ξεχυθούν  στις παραλίες για έναν καφέ και ένα πρώτο μπάνιο – Γέμισαν οι παραλίες και στην Κρήτη – Ρεκόρ ζέστης την Κυριακή του Πάσχα

Στις παραλίες ξεχύθηκαν για… ηλιοθεραπεία και βουτιές αρκετοί πολίτες της χώρας, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ο «κουρασμένος» από τις συνθήκες της πανδημίας, κόσμος, αισθάνθηκε την ανάγκη για χαλάρωση και ξεγνοιασιά και έσπευσε σε παραλίες και εξοχή απολαμβάνοντας στα ανοιχτά, πλέον από σήμερα, καταστήματα εστιάσης, έναν καφέ, έναν μεζέ ή το ούζο του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κίνηση στους δρόμους είναι αισθητά αυξημένη, αφού ο κόσμος εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και το άνοιγμα της εστίασης για να κάνει τη βόλτα του.

«Βούλιαξαν» οι παραλίες στην Κρήτη

Παρόμοιο είναι το σκηνικό και στην Κρήτη.

Οι υψηλές θερμοκρασίες οδήγησαν πολλούς κατοίκους του Ηρακλείου στις κοντινές παραλίες.

Αν και από σήμερα οι πολίτες έχουν και την επιλογή να απολαύσουν τον καφέ τους σε ένα από τα καταστήματα του Ηρακλείου, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να κάνουν μια βουτιά.

Στην παραλία του Καρτερού αρκετός κόσμος πήρε μια ανάσα δροσιάς, αφού η σημερινή αργία επιτρέπει της βόλτες σε ακόμα περισσότερους.

Να σημειωθεί ότι αυξημένη ήταν η κίνηση και σε παραλίες κοντινών στο Ηράκλειο δήμων, αφού απελευθερώθηκαν και οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα