“Ξεπέρασε και την Κομανέτσι ο Καμμένος”

Η Μαρία Σπυράκη σε δηλώσεις της έκανε λόγο για νέα θεαματική κωλοτούμπα του υπουργού Εθνικής Άμυνας

«Μπροστά στον Καμμένο η Κομανέτσι είναι μια στιγμή στην ιστορία». Με αυτό τον τρόπο αντέδρασε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη σε δηλώσεις της, αμέσως μετά τα όσα είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ότι δεν τελεί υπό παραίτηση, ούτε είναι και απερχόμενος υπουργός.

Η ευρωβουλευτής είπε ακόμη: «Πρόκειται για άλλη μια θεαματική τούμπα του κ. Καμμένου στην Επιτροπή. Έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση αλαλούμ που βυθίζει τη χώρα σε συνεχή αβεβαιότητα. Μέχρι το απόγευμα μπορεί να έχει αλλάξει πάλι γνώμη ο κ. Καμμένος. Αποδεικνύει ότι κάθε στιγμή μπορεί να υπάρχει άλλη κατάσταση στην κυβέρνηση. Χθες αποχαιρέτισε το στράτευμα, για να πει σήμερα ότι δεν είναι υπουργός υπό παραίτηση”.

Ερωτηθείσα, στη συνέχεια, αν η Ν.Δ. συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Βουλής, απάντησε: «Δεν υπάρχει συνεδρίαση της Βουλής σε αυτό το κλίμα. Όταν χθες ο υπουργός Άμυνας αποχαιρετά, σήμερα φέρνει στη Βουλή υπόθεση 230 εκατ. ευρώ.  Ο κ. Καμμένος είναι σε διαρκή κυβίστηση, μπροστά του η Κομανέτσι είναι μια στιγμή στη ιστορία. Ο Καμμένος την έχει ξεπεράσει».

Η κ. Σπυράκη επισήμανε ότι η Ν.Δ. έχει σταθερή θέση κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, εντός κι εκτός συνόρων και υπογράμμισε ότι αυτό αποδείχθηκε από τις δηλώσεις της κ. Μέρκελ. «Δεν κάνουμε αντιπολίτευση με χάπενιγκ. Η κ. Μέρκελ είπε ξεκάθαρα ότι δεν έχει δυνατότητα να πείσει τον κ. Μητσοτάκη να αλλάξει θέση στη συμφωνία των Πρεσπών», ενώ αναφερόμενη στο ραντεβού της κ. Μέρκελ με το κ. Μητσοτάκη τόνισε πως: «Είμαστε εταίροι και σύμμαχοι και ανήκουμε στην ίδια πολιτική οικογένεια με την κ. Μέρκελ. Είναι σαφές το μήνυμα ότι επί των ημερών μας, θα υπάρχει σοβαρό πολιτικό και επενδυτικό περιβάλλον για να έρθουν οι σύμμαχοι να επενδύσουν».

 

Διαβάστε επίσης