“Ξεπεσμένη αυτοκράτειρα του Δ’ Ράιχ” χαρακτηρίζει την Μέρκελ ο Π. Λαφαζάνης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει αύριο Πέμπτη το απόγευμα στις 6 στα Προπύλαια και πορεία προς το Μαξίμου η ΛΑΕ. Κι αυτό διότι το κόμμα του Παναγιώτης Λαφαζάνη είναι αντίθετο με την επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελας Μέρκελ.

«Η Άγκελα Μέρκελ φτάνει στην Ελλάδα στις 10 Ιανουαρίου 2019, για να γίνει δεκτή με τιμές υποτελούς χώρας προς κυρίαρχη, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη και από όλο το πολιτικό μνημονιακό κατεστημένο» αναφέρει σε γραπτή της ανακοίνωση η ΛΑΕ.

«Η καγκελάριος της Γερμανίας όμως είναι αυτή, που εξέφρασε και εκφράζει την μνημονιακή καταστροφή στην Ελλάδα και την άγρια λιτότητα, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, την διάλυση του παραγωγικού ιστού της χώρας, την αντιδημοκρατική εκτροπή και την κατάργηση των στοιχειωδών κοινωνικών δικαιωμάτων» προσθέτει.

Η ΛΑΕ χαρακτηρίζει την κ. Μέρκελ ανεπιθύμητη σε αυτόν τον τόπο και στον ελληνικό λαό σημειώνοντας στην ανακοίνωσή της πως οι λόγοι είναι το ότι «η Γερμανία δεν επιστρέφει το υποχρεωτικό κατοχικό δάνειο στη χώρα, δεν καταβάλλει τις πολεμικές αποζημιώσεις για τις καταστροφές και τις αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας». Επιπλέον τονίζει πως η Γερμανία ευθύνεται «για τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές που επιβλήθηκαν για να σωθεί το ευρώ και οι ευρωπαϊκές τράπεζες. Και γιατί ο πραγματικός σκοπός της έλευσης της στην Ελλάδα, είναι να πιέσει για να “περάσει” από τη Βουλή, η ΝΑΤΟϊκή και ασύμφορη, “Συμφωνία των Πρεσπών”».

Ο δε γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δήλωση του υποστηρίζει πως “η κ. Μέρκελ είναι αναεπιθύμητη όσο δε φέρνει πίσω τα κλεμμένα από την χώρα μας και συνεχίζει την νεοαποικιακή πολιτική της” και προσθέτει με πολύ ακραίες εκφράσεις: “Ακόμα και Τσίπρας και Καμμένος κηρύσσουν ανακωχή και ανάπαυλα στο μεταξύ τους καυγά, προκειμένου να μην διαταραχθεί η επίσκεψη της «ξεπεσμένες αυτοκράτειρας» και καγκελαρίου του Δ’ ευρωενωσιακού Ράιχ, το οποίο έχει ξανακυριεύσει αφανώς την Ευρώπη και έχει καταντήσει αποικία του την Ελλάδα. Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα και δεν της χρωστάμε. Η Μέρκελ πρέπει να φέρει πίσω τα κλεμμένα. Η Γερμανία οφείλει να καταβάλλει τις υποχρεώσεις της από την παλιά αλλά και «νέα κατοχή», την οποία, με την βοήθεια ενός ξενόδουλου πολιτικού κατεστημένου, έχει εγκαθιδρύσει στην χώρα μας. Η Μέρκελ του Δ’ οικονομικού Ράιχ, του ευρωμάρκου, της λιτότητας και του ξεπουλήματος της Ελλάδας πρέπει να είναι ανεπιθύμητη στην χώρα μας, όπως θα έπρεπε να στιγματίζονται κυβέρνηση και πολιτικό κατεστημένο που υποτακτικά την υποδέχονται, προσφέροντας δάφνες και τιμές και την χώρα ως προτεκτοράτο στα πόδια της και στα πόδια του χρηματιστικού κεφαλαίου”.

Διαβάστε επίσης