“Ύποπτος” ή… βλάξ ο Κλάτυ με την επίθεση στον Ολυμπιακό; Πανηγυρίζουν ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ

Ο Κλάτενμπεργκ το έχασε το παιχνίδι, πριν καν ξεκινήσει. Αυτό έχω να πω εγώ. έγινε μέρος του προβλήματος. Άπαξ και έκανε δήλωση κατά του Ολυμπιακού, σχόλασε ο γάμος. Φοβερά πράγματα έχουμε να δούμε, μόλις αρχίζει το πρωτάθλημα.

Να το πάρουμε από την αρχή. Ο Κλάτυ ήρθε εδώ με τον Πορτογάλο τον Καπέλα και τον Βορειοϊρλανδό τον Σνόντιν, να φτιάξουνε τριάδα για το καλό της ελληνικής διαιτησίας. Μάλιστα.  Η “Α” και η iapopsi.gr μιλάνε χωρίς μαλλιά στο γλώσσα, μίστερ Κλάτυ.

Πάμε παρακάτω: Είπε ο Κλάτενμπεργκ, ότι θα κυβερνήσει με νέα πρόσωπα στην Ελλάδα. Και γράψανε ακόμα κι οι Σαββιδοτέχνες, ότι τελείωσε και ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης, που ήταν το δεξί και το αριστερό του Περέιρα.

Κι εκεί που τους έχουνε τελειωμένους, ο Κλάτυ ζητάει να τους ανανεώσουνε τις συμβάσεις για έναν ακόμα χρόνο. Καλά, πλάκα μας κάνει ο Μαρκ, δεν εξηγείται αλλιώς. Πας δηλαδή, να φτιάξεις καινούργια κατάσταση με παλιά υλικά, φθαρμένα;

Ξέρεις, μίστερ Κλάτυ, ότι ο Ολυμπιακός βγάζει σπυράκια άπαξ και ακούει Τσιτσώνης και Κουκουλάκης. Κι εσύ, που υποτίθεται ότι ήρθες να παίξεις καθαρή μπάλα, πας και τους ανανεώνεις την σύμβαση, έστω και μέχρι τέλος Οκτωβρίου; Είσαι της πλάκας, μίστερ Κλάτυ.

Και πεντακάθαρος να είσαι, που εμείς πιστεύουμε ότι είσαι, μ’ αυτή την παπαριά, χάλασες την εικόνα σου. Εκτέθηκες δίχως λόγο. Δηλαδή, αν δεν κρατούσες τους Τριτσωνοκουκουλάκηδες, θα σου έλεγε κανένας τίποτα; Θα στα έριχναν οι σύμμαχοι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, που δεν τους κράτησες; Η, μήπως δεν υπήρχανε άλλοι για να σου βγάζουνε φωτοτυπίες και κανένα σάντουιτς με καφέ;

Στρατηγικό λάθος ήταν αυτό, μίστερ Κλάτυ και θα το βρεις μπροστά σου. Ήξερες ότι ο Ολυμπιακός σε περιμένει στη γωνία, γιατί τους έχει στην μπούκα; Τριτσώνης και Κουκουλάκης, δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στο περσινό και προπέρσινο μπάχαλο; Δεν στα σφύριξαν αυτά.

Κι αν τα έμαθες, που σίγουρα τα έμαθες, γιατί τους κράτησες; Έδωσε, έτσι λαβή στον Ολυμπιακό να λέει ότι κάτι ύποπτο παίζει εδώ., Με το δίκαιό του.

Και στο καπάκι, βγάζεις ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού. Όπως δηλαδή, βγάζει ανακοινώσεις ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, έβγαλες κι εσύ. Εντάχθηκες, μίστερ Κλάτυ. Αυτό έκανες κι ας μην το κατάλαβες.

Δεν μπορώ να πιστεύω ότι δεν ήξερες τι θα συνέβαινε, άπαξ κι έβγαζες αυτή την ανακοίνωση. Αν δεν τον ήξερες, δεν αξίζει να είναι στη θέση αυτή. Αν το ήξερες και την μπουμπούνισες την ανακοίνωση, πάει να πει ότι δεν σε νοιάζει να υπάρχει ισοπολιτεία, μίστερ Κλάτυ. Έγινες “ύποπτος” χωρίς να είσαι ή… βλαξ. Διότι μόνο β΄λακώδης μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά σου…

Καλά ξεμπερδέματα, μίστερ Κλάτυ. Και μάθε, ότι πανηγυρίζουν οι άλλοι τρεις που σε στήριξαν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα