“Ζητάμε εκλογές την επόμενη Κυριακή”

Εκλογές ακόμη και την επόμενη Κυριακή ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6 όπου μίλησε και την επόμενη μέρα σε περίπτωση που επικρατήσει η Νέα Δημοκρατία.

«Εμείς ζητάμε την επόμενη Κυριακή εκλογές» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, διευκρινίζοντας όμως ότι: «Ακόμη και με αυτοδυναμία χρειαζόμαστε ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις».

“Δεν υπάρχει καμία περίπτωση δημιουργίας κόμματος δεξιά της ΝΔ”

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε «αντίθετος με ό,τι λέει ο κ. Μίχαλος», σχετικά με τη διεξαγωγή εκλογών τώρα. «Στόχος είναι μια μεγάλη νίκη και να επαναπατρίσουμε όλους τους νεοδημοκράτες» είπε και εξέφρασε την εκτίμηση ότι: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση δημιουργίας κόμματος δεξιά της ΝΔ».

Σχετικά με την κατάτμηση της Β’ Αθηνών εκλογικής περιφέρειας σχολίασε ότι δεν συζητούν για μεμονωμένη αλλαγή, παρά μόνο αν ανοίξει γενικά το θέμα του εκλογικού νόμου.

Ο Αδ. Γεωργιάδης έκανε επίσης λόγο για παιχνίδι μεταξύ Τσίπρα-Αντώναρου, λέγοντας ότι «γι’ αυτό και οι συνεντεύξεις Αντώναρου στην ΕΡΤ».

Τέλος, σχολίασε τις επαφές του Γιώργου Παπανδρέου για το Σκοπιανό λέγοντας ότι «γίνονται για κάποιες πρωτοβουλίες για την σοσιαλιστική διεθνή». «Κανένα κλίμα δεν δημιουργείται» είπε.

Διαβάστε επίσης