Ραφήνα: Προσωρινά κρατούμενος ο 48χρονος που επιχείρησε να αρπάξει 12χρονη

Στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων στο δρόμο που καταγγέλεται ότι επιχείρησε να αρπάξει την 12χρονη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 48χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να απαγάγει 12χρονη στη Ραφήνα. Στην  απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων στο δρόμο που καταγγέλλεται ότι επιχείρησε να αρπάξει την 12χρονη.

Όλα ξεκίνησαν όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό της Ασφάλειας στις 23:15 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Σύμφωνα με την κοπέλα, «επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα!».

IMG_5990_2

«Ήμουν κοντά στην πλατεία και δίπλα μου το αμάξι. Κατέβαινα από Αραθίνες και με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με παει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα, δεν έλεγε κάτι άλλο. Στην αρχή μου είπε “γεια σου κούκλα, τι κάνεις” και μετά μου φώναζε να μπω στο αυτοκίνητο. Μετά έστριψε ανάποδα».

Έντρομη η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της και ανέφερε τα όσα έγιναν στα συγγενικά της πρόσωπα, ενώ γείτονες την είχαν ακούσει να φωνάζει για βοήθεια. Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, στην οποία δόθηκε περιγραφή του οχήματος του άνδρα, ο οποίος είχε προσεγγίσει την ανήλικη. Περιπολικό της Άμεσης Δράσης, γύρω στις 12:10, ενώ είχε λάβει σήμα για την απόπειρα απαγωγής, κατάφερε να εντοπίσει το λευκό αυτοκίνητο στην περιοχή της Παλλήνης και συνέλαβε τον άνδρα, ο οποίος πλέον είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές για απάτες στην περιοχή της Ραφήνας καθώς παρουσιαζόταν ως λογιστής. Επίσης, ερευνάται αν έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν. Σημειώνεται πως στο όχημα του κατηγορούμενου βρέθηκαν υπνωτικά χάπια τα οποία κάνεις δεν μπορεί να ξέρει εάν θα προσπαθούσε να τα δώσει στην ανήλικη σε περίπτωση που εκείνη έμπαινε στο αυτοκίνητό του.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα