Ράγισε καρδιές το «Πάμε πακέτο»

Έχουμε δει πολλές συγκινητικές ιστορίες όλα αυτά τα χρόνια στο «Πάμε πακέτο», όμως η χθεσινοβραδινή ήταν το κάτι άλλο. Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου αποκάλυψε μια ιστορία υιοθεσίας, που τάραξε τους πάντες. Ο 25χρονος Άλκης ήρθε από την Θεσσαλονίκη με σκοπό να βρει τη βιολογική του οικογένεια.

Μετά τον θάνατο των ανάδοχων γονιών του δεν έχει κανένα στον κόσμο, πέρα από τη σύντροφο και το 18 μηνών μωρό τους. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα όλη η οικογένεια σιτίζεται από την εκκλησία της περιοχής, καθώς και οι δυο είναι άνεργοι. Ο Άλκης αναζητούσε μια ελπίδα, ένα στήριγμα που πιστεύει ότι θα βρει στη βιολογική του οικογένεια.

Στη συνέχεια η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει δουλειά στον Άλκη! Έτσι ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, που είδε την εκπομπή, αμέσως πρόσφερε την βοήθειά του!

Η παρουσιάστρια έγραψε στο Twitter: «Με συγκίνησαν τα αντανακλαστικά του Χρήστου Χολίδη στο πρόβλημα επιβίωσης του Άλκη. Είσαι ξεχωριστό παιδί Χρήστο! Σου αξίζουν τα καλύτερα!».

 

Διαβάστε επίσης