Ραμπιό σε Κελαϊφί: «Η ανθρωπιά δεν αγοράζεται»

Ο παίκτης της Μαρσέιγ έγινε στόχος από τους οπαδούς της Παρί

Στο ντέρμπι της Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν κυριάρχησε σε όλα τα επίπεδα απέναντι στη Μαρσέιγ και με 3-1 πήρε νίκη μισό πρωτάθλημα, για την 26η αγωνιστική της Ligue 1.

Ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο Αντριέν Ραμπιό, καθώς ο Γάλλος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Παρί και πλέον αγωνίζεται στη μισητή Μαρσέιγ. Οι οπαδοί στο «Παρκ ντε Πρενς» δεν τον υποδέχθηκαν ιδιαίτερα θερμά με τα συνθήματα εναντίον του, αλλά και τα πανό να πρωταγωνιστούν.

Μία μέρα μετά το παιχνίδι ο Ραμπιό με ανάρτηση στα social media έριξε καρφιά στον πρόεδρο τον Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, διότι θεωρεί ότι με τη δική του ανοχή οι φίλαθλοι του έκαναν ευθείες επιθέσεις κατά τη διάρκεια ολόκληρης της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αντριέν Ραμπιό στο Instagram:

«Να προσβάλλετε μια μητέρα και έναν νεκρό πατέρα είναι ντροπή. Όλα πρέπει θα πληρωθούν για μια μέρα. Δεν θα τα πάρεις στον παράδεισο. Πίστεψέ με. Νασέρ, μπορείς να έχεις όλα τα χρήματα του κόσμου και ακόμα περισσότερα, αλλά η ανθρωπιά δεν αγοράζεται».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα