Ραντεβού με τον Γιάννη Μανιάτη ο «Τίγρης»

Το μπαράζ συναντήσεων του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας συνεχίζεται. Σειρά έχει αύριο το ραντεβού με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, με τον οποίο ο «Τίγρης» θα συζητήσει όλα τα ζητήματα που αφορούν το συγκεκριμένο υπουργείο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ώστε να επισπευστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα έργα.

«Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη, για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Παρόντες επίσης θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος και Θανάσης Κυρατσούς. Η συνάντηση θα γίνει στο Υπουργείο», υπογραμμίζει η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στο ραντεβού αυτό, που θα είναι παρόντες και οι Ανδριόπουλος, Κυρατσούς, θα γίνει με σκοπό να τρέξουν όλα τα ζητήματα που αφορούν τις ρυθμίσεις που απαιτούνται για τα έργα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, έτσι ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο άμεσα η έναρξη των εργασιών της ανέγερσης της ιστορικής έδρας της «Ένωσης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα