Ραντεβού τον Σεπτέμβρη(11-12) για σέντρα στη Super League 1

Ραντεβού τον… Σεπτέμβρη για τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 1. Η προγραμματισμένη για τις 12:30 τηλεδιάσκεψη αναβλήθηκε ομόφωνα πριν καν αρχίσει, ενώ αποφασίστηκε να μην μπουν στον κόπο να γίνουν ούτε οι επαναληπτικές τηλεδιασκέψεις την Τετάρτη ή την Παρασκευή.

Πλέον η Λίγκα θα συνεδριάσει την Τρίτη 31 Αυγούστου, με σκοπό να υπογραφεί η προκήρυξη και να γίνει η τροποποίηση για την κεντρική διαχείριση.

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πως το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου, καθώς μεσολαβούν υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Στις τάξεις της διοργανώτριας αρχής ευελπιστούν πως μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι συμφωνίες των πέντε τηλεοπτικά «άστεγων» ΠΑΕ (Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία) με την COSMOTE TV και έτσι ένα βασικό αγκάθι θα έχει ξεπεραστεί.

Αγκάθι παραμένει η κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023/24, για την οποία δεν υπάρχει συνολική αποδοχή. Για να αλλάξει το καταστατικό και να υπογραφεί η προκήρυξη απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία, δηλαδή τα 3/4 της λίγκας.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα