Ρατσιστικά σχόλια εις βάρος Ασιατών τεχνικών έκανε ο Ουσμάν Ντεμπελέ

Ο αποκλεισμός της Γαλλίας από το Euro προκάλεσε ένταση μεταξύ των παικτών, διαπληκτισμούς μεταξύ οικογενειών των διεθνών και τώρα ήρθε και το βίντεο του Ντεμπελέ για να αποτελειώσει την αρνητική κατάσταση.

O μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ εμφανίζεται να κάνει ρατσιστικά σχόλια εις βάρος Ασιατών τεχνικών, οι οποίοι βρίσκονται γύρω από μία τηλεόραση και συζητούν πιθανότατα για ένα τεχνικό πρόβλημα.

«Όλες αυτές οι άσχημες φάτσες, μόνο και μόνο για να παίξουμε PES. Δεν ντρέπονται;» ακούγεται να λέει αρχικά. Στη συνέχεια γελάει όταν ένας άντρας μπαίνει στο δωμάτιο και γίνεται ζουμ στο βίντεο. Γαμώτο, τι ανάποδη γλώσσα μιλάνε. Υποτίθεται ότι είστε ανεπτυγμένη χώρα, σωστά», ήταν τα λόγια του τα οποία προκάλεσαν σάλο.

Στο βίντεο φαίνεται και συμπαίκτης του Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος βρίσκεται στον ίδιο χώρο και γελάει με τα λεγόμενα του Ντεμπελέ.

Σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα «Voetbalzone» το συμβάν είναι από το καλοκαίρι του 2019, όταν η Μπαρτσελόνα είχε κάνει περιοδεία στην Ιαπωνία. Παρ’ όλα αυτά το βίντεο προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια κι εκνευρισμό στον κόσμο, ο οποίος κατακρίνει τη ρατσιστική συμπεριφορά του Ντεμπελέ, ενώ στέκεται και στο γεγονός ότι ο Γκριεζμάν ήταν δίπλα του και δεν έκανε κάτι για τον σταματήσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα