Ρεζίλι έγινε ο ΣΥΡΙΖΑίος Γιάννης Μυλόπουλος

Πρύτανης είναι στα fake news o ΣΥΡΙΖΑίος Γιάννης Μυλόπουλος αφού η ανάρτηση του για «μαϊμού» τεστ κορωνοϊού προκάλεσε σάλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής, που είχε διοριστεί πρόεδρος της Αττικό Μετρό επί κυβέρνησης Τσίπρα, έγινε ρεζίλι καθώς μια ανάρτησή του- προϊόν της φαντασίας του ή με πρόθεση να κάνει αντιπολίτευση ή γιατί είναι αρνητής του κορονοϊού- προκάλεσε όχι μόνο την αντίδραση του ΕΟΔΥ, που τον πάει στα δικαστήρια, αλλά τον ανάγκασε να την κατεβάσει με αστείες δικαιολογίες

Στην πρώην ανάρτησή του ανέφερε ότι μια γνωστή του περίμενε στην ουρά του ΕΟΔΥ για να κάνει τεστ κορωνοϊού, αλλά επειδή καθυστερούσε τελικά έφυγε και δεν το πραγματοποίησε. Υστερα από μερικές ημέρες, όπως αναφέρει ο ίδιος, ο ΕΟΔΥ της τηλεφώνησε για να την ενημερώσει ότι το τεστ που δεν είχε γίνει ήταν… θετικό.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, το εν λόγω περιστατικό δεν συνέβη ποτέ και ο οργανισμός προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη επειδή θίγεται από την ψευδή ανάρτηση, η οποία τον παρουσιάζει να διακινδυνεύει τη δημόσια υγεία. Η νομοθεσία προβλέπει αυστηρές ποινές για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων για τη δημόσια υγεία.

Μετα από αυτή την εξέλιξη ο Γιάννης Μυλόπουλος, η θητεία του οποίου στο ΑΠΘ βρέθηκε πολλές φορές στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης για διασπάθιση κρατικού χρήματος, μετά από ώρα, κατέβασε την ανάρτησή του.

Γράφοντας κωμικά επιχειρήματα του τύπου “ότι έκρινε καλό να την κατεβάσει καθώς δεν μπορεί να αποκαλύψει τις πηγές του, σεβόμενος προσωπικά δεδομένα και ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει την αξιοπιστία του” και άλλα τέτοια γελοία επιχειρήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα