ΡΙΧΤΕ ΤΟΝ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤE: Αναξιοπρεπείς κωλοτούμπες

Μετά τον Πάνο Καμμένο ο οποίος τις προηγούμενες μέρες με αλλεπάλληλες δηλώσεις υπερασπίσθηκε τον υπερπατριωτισμό του στο θέμα του Μακεδονικού σημειώνοντας πως όλα θα κριθούν την κατάλληλη ώρα, την σκυτάλη πήρε σήμερα ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Σγουρίδης ο οποίος αν και πιο τολμηρός από τον πρόεδρο του παρόλα αυτά έμεινε πιστός στο «δηλώσεις, καρέκλα και βλέπουμε».
Ο Π. Σγουρίδης είπε μεταξύ άλλων πως αν η συμφωνία δεν κυρωθεί με 180 ψήφους (ενδεχόμενο που αφήνει ανοιχτό το Μαξίμου) τότε οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, αν ο Τσίπρας καταφέρει και βρει τους 180 πρόθυμους, τότε οι ΑΝΕΛ δεν θα έχουν κανέναν λόγο να παραιτηθούν από την κυβέρνηση και θα συνεχίσουν να κάθονται αναπαυτικά στις υπουργικές καρέκλες που τους αναλογούν έστω και αν ο εταίρος τους με την βοήθεια της αντιπολίτευσης έχει… ξεπουλήσει την Μακεδονία όπως οι ίδιοι πιστεύουν.
Επί της ουσίας ψαρεύουν σε θολά νερά ελπίζοντας πως με κάποιο μαγικό τρόπο θα μπορέσουν να ενισχύσουν τα εκλογικά τους ποσοστά διατηρώντας παράλληλα την γλυκιά εξουσία μέχρι τέλους. Ενώ η απάντηση στον μεγάλο τους καημό της επανεισόδου στην Βουλή είναι ένας: ρίχνουν την κυβέρνηση φεύγοντας χθες κιόλας.

Διαβάστε επίσης