Ρισκάρει κι επιμένει σε Νταμπίζα ο Αλαφούζος!

Μπορεί οι αποδοκιμασίες προς τον Νίκο Νταμπίζα στη Νέα Σμύρνη να σκέπασαν ακόμη και το 3-0 σε βάρος της Ξάνθης, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει να μην πτοείται από τις αντιδράσεις του κόσμου και να διατηρεί την εμπιστοσύνη του στον πρόσωπο του επερχόμενου τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», αν και πολλοί εκτιμούσαν πως με τις αντιδράσεις θα άλλαζε απόφαση, έχει …κολλήσει με τον Νταμπίζα, καθώς θεωρεί πως είναι ο ιδανικός για την ομάδα που θέλει να χτίσει στον Παναθηναϊκό.

Όλα αυτά οφείλονται κυρίως στις συζητήσεις που είχαν οι δυο τους, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να μένει …κατενθουσιασμένος και φαίνεται πως κόλλησε μαζί του, όπως παλιότερα με τους Φερέιρα και Βαρέλα. Θεωρεί πως ο παλαίμαχος άσος έχει ισχυρή προσωπικότητα, φιλοδοξίες, πείσμα, γνώσεις και …γνωριμίες που μπορούν να βοηθήσουν το τριφύλλι.

O Νταμπίζας έχει καταφέρει μέσα από τις συζητήσεις που έκαναν, να εντυπωσιάσει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού περισσότερο από ότι λένε οι φήμες και από τον ίδιο τον Αναστασίου! Άλλωστε, η άφιξη του Ντάμπι στην Παιανία, έκανε πιο εύκολο και το ναι του Δημήτρη Σαραβάκου, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις μαζί του. Ο «μικρός» του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου μάλιστα είναι αυτός που επιμένει να λέει στον συνεργάτη του να μην ακούει τις αποδοκιμασίες και ότι με τη δουλειά που θα κάνουν οι τρεις τους θα δικαιωθούν και θα «κερδίσουν» ακόμη και τους πιο δύσπιστους οπαδούς…

Εμείς όταν λέμε ότι ρισκάρει ο Αλαφούζος με την επιμονή του, εννοούμε ότι επειδή στον Παναθηναϊκό, διάφοροι ψάχνουν πάντα αφορμή για να αντιδρούν με κάτι, μπορεί να αρχίσουν από πολύ νωρίς να φορτώνουν ευθύνες και πιθανά λάθη στον Νταμπίζα και όλη αυτή η (καλή) προσπάθεια που πάει να ξεκινήσει να πάει στράφι από… Ιούλιο μήνα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα