Ρήτρα αποδέσμευσης 15 εκ. ευρώ βάζει ο ΠΑΟΚ στον Λημνιό

Ο Δημήτρης Λημνιός απέδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως μόνο τυχαία δεν ήταν στις λίστες των κορυφαίων ταλέντων της γενιάς του παγκοσμίως. Και επειδή στον ΠΑΟΚ προσέχουν για να… έχουν, ήδη έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο δυναμικό της ομάδας, πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται, ιδιαιτέρως σε περιπτώσεις που μπορούν να του αποφέρουν πολλά, αγωνιστικά και όχι μόνο, με φόντο το μέλλον.

Στις τάξεις του Δικεφάλου έχουν κάνει ήδη τα πρώτα βήματα για να… δέσουν τον νεαρό εξτρέμ καθώς, πριν από το παιχνίδι με την Βασιλεία, υπήρξε ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές κι επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία που αφορά τόσο τις απολαβές του ποδοσφαιριστή όσο και την ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ο Λημνιός είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους παίκτες του ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται, αν και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, να αλλάξει τις επόμενες ημέρες και ενδεχομένως μετά τα παιχνίδια με την Μπενφίκα.

Ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να κάνει στον νεαρό αύξηση της τάξης του 25% για την φετινή χρονιά, με σημαντική αναπροσαρμογή τα επόμενα χρόνια. Και επειδή στην ηλικία των 20 και με την αγωνιστική συνέπεια που δείχνει ο Λημνιός, οι προοπτικές φαντάζουν μεγάλες, θα μπει και ρήτρα αποδέσμευσης που θα αγγίζει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης