Καθημερινή ενημέρωση

Ρίχνει τους τόνους ο Ανδρέας Παπαδόπουλος

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος  αναφορικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και τη συνοχή της κυβέρνησης. Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί μπορεί χθες να συμφώνησαν ότι… διαφωνούν  στο συγκεκριμένο ζήτημα, όμως ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ επιμένει με δηλώσεις του στον Βήμα fm, ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Αναγνώρισε μεν  ότι υπάρχει διαφωνία με τη ΝΔ  αλλά ξεκαθάρισε πως η τρικομματική κυβέρνηση δεν πρόκειται να τεθεί σε κίνδυνο.

Αναφερόμενος στους χειρισμούς του Μεγάρου Μαξίμου, είπε ότι ενώ είχε συμφωνηθεί σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών να προχωρήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης στην κατάρτιση αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, η ΝΔ άλλαξε στάση. «Δεν ήταν σαφής ο πρωθυπουργός χθες γιατί άλλαξε στάση η ΝΔ» σημείωσε.

Ο κ. Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη του , ανέφερε ότι η ΔΗΜΑΡ ζητεί την κατάθεση του νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, ωστόσο είναι πρόθυμη να εξετάσει την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν θα είχε αντίρρηση να ψηφίσει ακόμη και μια σχετική πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης