Ρόμα: «Φαντασιόπληκτος ο Τότι»

Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στην διοίκηση της Ρόμα και τον Φραντσέσκο Τότι, καθώς ο εμβληματικός αρχηγός αποχωρίστηκε με καταγγελίες την ομάδα του μετά από 30 χρόνια, και από την άλλη το club, τον χαρακτηρίζει φαντασιόπληκτο.

Ο Φραντσέσκο Τότι υποστήριξε ότι ο σύλλογος τον απέκλειε από τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και η Ρόμα εξέδωσε οργίλη ανακοίνωση σε βάρος του

«Το club νιώθει απογοήτευση που ο Φραντσέσκο Τότι ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει και όχι να δεχθεί τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Του προσφέραμε αυτό το πόστο μετά την αποχώρηση του Μόντσι και περιμέναμε την απάντησή του. Θεωρούσαμε ότι ο ρόλος που του προτάθηκε είναι από τους σημαντικότερους και απαιτεί αφοσίωση. Αν και καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο θα του ήταν να αφήσει την Ρόμα ύστερα από 30 χρόνια, θεωρούμε ότι η οπτική του για τα γεγονότα στην ομάδα είναι φαντασιόπληκτη και απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Όσον αφορά τη δήλωσή του για το ότι μπορεί να επιστρέψει υπό νέα ιδιοκτησία, η διοίκηση κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να πουλήσει το club τώρα ή στο μέλλον. Του ευχόμαστε καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσει να κάνει από εδώ και πέρα».

Διαβάστε επίσης