Ρόνι Λόπεζ: Αφού πρώτα τον… αδυνάτισαν, συμφώνησαν για 4 χρόνια, αλλά ποιος πληρώνει τα 9 εκατ. ευρώ στην Σεβίλλη;

Ο Ρόνι Λόπεζ συμφώνησε για υπογραφή τετραετούς συμβολαίου με τον Ολυμπιακό. Αν τα βρούνε με την Σεβίλλη. Δανεικός είναι ο Λόπεζ. Άλλο είναι το θέμα με τον Λόπεζ. ΚΉρθε στον Ολυμπιακό με τουπέ δέκα καρδιναλίων. Σου λέει, εγώ είμαι ο Λόπεζ, έχω παίξει σε όλες τις μικρές ομάδες της εθνικής Πορτογαλίας, έχω και δυο συμμετοχές στην μεγάλη με Κριστιάνο Ρονάλντο και σία.

Θα πάω δανεικός στον Ολυμπιακό, θα βρω και Πορτογάλο προπονητή, τον Μαρτίνς και θέλει – δεν θέλει, θα με βάλει να παίζω.

Κι έρχεται στον Ολυμπιακό από την Σεβίλλη και δεν μπορεί να τρέξει από το πάχος. Δεν τον κρατούσαν τα πόδια του. Και του λέει ο Μαρτίνς, τράβα στο γυμναστήριο, χάσε κιλά και μετά, τα ξαναλέμε.

Κάτι πήγε να κουνηθεί στην αρχή ο Ρόνι, αλλά δεν τον έπαιρνε. Και μαγκιά του, δηλαδή, που πλακώθηκε στο γυμναστήριο κι έγινε στυλάκι. Κρέμασε, μάλιστα και μία φωτογραφία στο instagram με «φέτες» και τα ρέστα.

Νόμιζε ο Ρόνι ότι στον Ολυμπιακό θα έπεφταν στα πόδια του να τον παρακαλάνε κι ας ήτανε χοντρός.

Τέλος πάντων, ο Βραζιλιάνος, που γεννήθηκε στο χωριό του Τζιοβάνι, το Μπέλεμ, τώρα θέλει να μείνει και γι αυτό συμφώνησε. Θα τα βρει ο Ολυμπιακός με την Σεβίλλη; Γύρω στα 9 μιλιόνια πρέπει να πληρώσει. Αποκλείεται να δώσει τόσα λεφτά.

Αυτά, μόνο κανένας… Μπότο θα μπορούσε να τα γλιτώσει, αλλά τον πρόλαβε ο ΠΑΟΚ. Οπότε τις διαπραγματεύσεις θα τις κάνει τώρα κάποιος Καρεμπέ με τους Σεβιλλιάνους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα