Ρωσία: Επιφυλασσόμαστε να λάβουμε σκληρότερα μέτρα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Κιέβου

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Τρίτης η ρωσική πρωτεύουσα έγινε στόχος επίθεσης από μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι επιφυλάσσεται να λάβει τα πιο «αυστηρά μέτρα» ως απάντηση για τις επιθέσεις που δέχθηκε με μη επανδρωμένα αεροσκάφη η Μόσχα την Τρίτη.

«Οι διαβεβαιώσεις αξιωματούχων του ΝΑΤΟ ότι το καθεστώς του Κιέβου δεν θα πραγματοποιήσει επιδρομές σε βάθος εντός του ρωσικού εδάφους αποδεικνύονται πλήρως υποκριτικές», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.

«Η Ρωσία επιφυλάσσεται να λάβει τα σκληρότερα δυνατά μέτρα σε απάντηση για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που πραγματοποιεί το καθεστώς του Κιέβου», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Τρίτης η ρωσική πρωτεύουσα έγινε στόχος επίθεσης από μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones), που προκάλεσαν «μικρές» υλικές ζημιές σε κτίρια, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές δεν υπήρξαν θύματα.

Το Κίεβο από την πλευρά του τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση στη Μόσχα.

«Αναφορικά με τις επιθέσεις, φυσικά χαιρόμαστε παρακολουθώντας και προβλέποντας αύξηση του αριθμού των επιθέσεων. Όμως δεν έχουμε καμιά άμεση σχέση μ’ αυτό», δήλωσε ο ουκρανός προεδρικός σύμβουλος Μιχαΐλο Ποντολιάκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα