Ρωσία: Παπάς τραυμάτισε σοβαρά βρέφος την ώρα που το βάπτιζε (ΒΙΝΤΕΟ)

Κίνηση που προκάλεσε την οργή των πιστών και κυρίως των γονέων του μωρού

Απίστευτο περιστατικό που προκαλεί οργή εκτυλίχθηκε στην Ρωσία με παπά που βάπτισε τόσο βίαια ένα μωρό με αποτέλεσμα να το τραυματίσει. Όπως ήταν αναμενόμενο η κίνηση αυτή εξόργισε τους πιστούς και κυρίως τους ίδιους τους γονείς.

Ο Ρώσος ιερέας Φώτη Νετσεπορένκο βουτά με μίσος το μωρό μέσα στην κολυμπήθρα, ενώ εκείνο σπαράζει στα χέρια του. Η μητέρα του μωρού, Αναστασία Αλεξέεβα, σπεύδει να πάρει το παιδί της από τον ιερέα, αλλά εκείνος δεν το αφήνει από τα χέρια του.

Βίντεο από τη βάφτιση

Μετά τη βάπτιση, η μητέρα είδε πως το μωράκι είχε γρατσουνιές και μελανιές στο σώμα του. Αποτέλεσμα ήταν να καταγγείλει τον ιερέα. Οι πιστοί έγιναν έξαλλοι με τον ιερέα και μίλησαν για «σαδιστική» βάπτιση.

«Βαφτίζω παιδιά έτσι εδώ και 26 χρόνια» της είπε μετά ο παπάς, ωστόσο, η μητέρα τον κατήγγειλε. Ο Νετσεπορένκο πάντως υπερασπίστηκε εαυτόν, δηλώνοντας : «Τελικά, τι ακριβώς έγινε; Τίποτα και δεν φταίω καθόλου εγώ. Όλα έγιναν γιατί εκείνη είναι υπερβολικά ευαίσθητη και δεν έχει καθόλου εμπειρία από εκκλησία. Δεν ήταν έτοιμη για βάπτιση. Το μωρό δεν κατάπιε καθόλου νερό, δεν χτύπησε στην κολυμπήθρα. Έκανα το καθήκον μου», είπε.

Τα αρμόδια εκκλησιαστικά όργανα δεν πείστηκαν και τον έθεσαν σε αργία ενός έτους. Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί βίντεο στο διαδίκτυο από βάπτιση που θυμίζει εξορκισμό.

 

Διαβάστε επίσης