Ρωσία: Ζήσε την εμπειρία και θάψου ζωντανός, μόνο με 57.000ευρώ

Μια εταιρεία στη Ρωσία ανακοίνωσε ότι οι πελάτες της θα μπορούν να συμμετέχουν στη δική τους «κηδεία» και να βιώσουν την εμπειρία να θαφτούν ζωντανοί για 3,5 εκατομμύρια ρούβλια

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το να θαφτούν ζωντανοί είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους. Ωστόσο, μια εταιρεία στη Ρωσία προσφέρει στους ανθρώπους την ευκαιρία να βιώσουν πώς είναι αυτή η «ιδιαίτερη» συνθήκη με κόστος περίπου 50.000 λίρες.

Κατά τη διάρκεια της εμπειρίας, υποστηρίζει η Preobrazhenskaya (ιδρυτής της εταιρίας) οι πελάτες θα ανακαλύψουν κρυμμένα ταλέντα, «ψυχικές ικανότητες» και θα βοηθηθούν να διαχειριστούν τους «φόβους και τα άγχη» τους μετά την κηδεία, καθώς δοκιμάζεται η θέλησή τους να ζήσουν.

Η Preobrazhenskaya, η οποία παρουσιάζεται ως προπονήτρια ζωής, περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία ως «πραγματικό σύμβολο της μάχης που δίνεις για τον εαυτό σου και το δικό σου ευτυχισμένο μέλλον».

Οι τολμηροί πελάτες που θα επιλέξουν αυτή την «εμπειρία» ζωής.. και θανάτου, θα έχουν και επιλογές. Θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο πακέτα: Το πρώτο θεωρείται μια «διαδικτυακή κηδεία», η οποία θα κοστίσει στους πελάτες πάνω από 13.000 λίρες, λέγεται ότι είναι μια «θεραπεία άγχους για φόβους και άγχη».

Αν οι πελάτες επιλέξουν όλο το πακέτο, με προσωπική κηδεία που περιλαμβάνει το να θαφτούν ζωντανοί κάτω από το έδαφος για έως και μία ώρα, μπορούν να επιλέξουν την κηδεία «πλήρους εμβάπτισης» που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Preobrazhenskaya εξήγησε ότι είναι απολύτως ασφαλές να θαφτεί κανείς ζωντανός, υποστηρίζοντας: «Δεν σκοπεύουμε να εκθέσουμε τους πελάτες μας σε αδικαιολόγητο κίνδυνο. Οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι ο θαμμένος θα έχει αρκετό αέρα στο φέρετρο για περίπου 5,5 ώρες».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα