Ρωσικές απειλές για πρόστιμα σε Apple και Google λόγω Ναβάλνι!

Ο Πούτιν δεν πρόκειται να διευκολύνει τους συνοδοιπόρους και τους υποστηρικτές του αμφισβητία του να διεξάγουν… αβάδιστα τον προεκλογικό αγώνα τους ενόψει των ρωσικών εκλογών του Σεπτεμβρίου

Προειδοποιητικό… μπιλιετάκι σε Apple και Google έστειλε η αρχή τηλεπικοινωνιών της Ρωσίας, ενημερώνοντας τους υπευθύνους των δύο τεχνολογικών κολοσσών ότι αν δεν «ξηλώσουν» από τις πλατφόρμες τους την εφαρμογή του επικριτή του Κρεμλίνου, Αλεξέι Ναβάλνι, θα τους επιβληθεί πρόστιμο.

Η εξέλιξη δεν είναι τυχαία, καθώς εντός του τρέχοντος μήνα είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι ρωσικές εκλογές και ως γνωστόν ο Ναβάλνι αποτελεί τον νούμερο 1 επικριτή του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μάλιστα, νωρίτερα το φετινό καλοκαίρι, ρωσικό δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το κίνημα του φυλακισμένου πολιτικού ακτιβιστή είναι «εξτρεμιστικό», βάζοντας έτσι εμπόδια στα σχέδια του Ναβάλνι για κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο νυν «τσάρος» δεν πρόκειται να διευκολύνει τους συνοδοιπόρους και τους υποστηρικτές του Ναβάλνι να διεξάγουν… αβάδιστα τον προεκλογικό αγώνα τους με όπλο το διαδίκτυο, εξ ου και η προειδοποίηση προς την Apple και την Google να συμμορφωθούν «προς τας υποδείξεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα