Ρουμανία: «Ήταν στη λίστα μας ο Λουτσέσκου αλλά έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ»

Ο πρόεδρος της Ρουμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ραζβάν Μπουρλεάνου, έδωσε απαντήσεις για το περιβόητο δείπνο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη.

Οι Ρουμάνοι έβλεπαν ως ιδανική λύση τον Λουτσέσκου για το τιμόνι της Εθνικής ομάδας, υπογραμμίζοντας ωστόσο από την πρώτη στιγμή, πως οι πιθανότητες απόκτησής του είναι μηδαμινές. Και όμως, θέλοντας να δείξουν πως κατέβαλαν κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια, πραγματοποίησαν ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, με τον Τύπο της χώρας να φιλοξενεί και φωτογραφίες από τη συνάντηση των δυο πλευρών, ως… πειστήρια της προσπάθειας τους, γεγονός που είχε προκαλέσει την «έκρηξη» του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αυτό επιβεβαιώνεται πλέον και δια στόματος του προέδρου της Ρουμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως:

«Μετά από συστάσεις, ξεκινήσαμε αρκετές συζητήσεις για τον ορισμό του νέου προπονητή της Εθνικής Ρουμανίας. Ο Γκεόργκι Χάτζι ήταν το πρώτο άτομο που συζητήσαμε, ήταν μια ειλικρινής πρόταση από εμάς. Ένιωσα -μάλιστα- ότι θα ήθελε να στηρίξει την εθνική ομάδα σε ρόλο προπονητή. Η σύγκρουση συμφερόντων στην οποία θα βρισκόταν -αν δεχόταν την πρότασή μας- ήταν ο λόγος για τον οποίο σήμερα ο Γκεόργκε Χάγκι δεν είναι προπονητής της εθνικής ομάδας.

Στη λίστα μας ήταν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Έχει μακροχρόνιο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και αρκετά υψηλή ρήτρα…».

Κάτι βεβαίως που γνώριζαν εξ αρχής και πριν από το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα