Σάκκαρη: «Προτιμώ να χάσω θαυμαστές παρά τον αγαπημένο μου»

Συνέντευξη έδωσε η κορυφαία αθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η Ελληνίδα τενίστρια αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά διαστήματα για τον σύντροφό της. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ποτέ δεν έδωσε σημασία σε αυτά. Μάλιστα, σημείωσε πως προτιμά να χάσει θαυμαστές, παρά τον αγαπημένο της.

«Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. «Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε και να χάσω τον Κωνσταντίνο», συμπλήρωσε. Τέλος, αναφέρθηκε στον προπονητή της, Τομ Χιλ, με τον οποίο όπως είπε έχει μια «σχέση ζωής».

«Με τον Τομ είμαστε πολλά χρόνια μαζί κι υπάρχει ο κίνδυνος να φθαρεί η σχέση μας. Αυτή η επαγγελματική σχέση είναι όπως μια προσωπική. Τα χρόνια μπορεί να τη φθείρουν. Ειδικά, αν είσαι συνέχεια με τον άλλο. Τον Τομ τον βλέπω πιο πολύ από ό,τι τον Κωνσταντίνο», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα