Σαλιχάμιτζιτς: “Στο Φάληρο να χτίσουμε πάνω στο καλό μας ξεκίνημα στο Champions League”

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ζήτησαν και τη γνώμη του αθλητικού διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε απασχολεί και τη διοίκηση το γεγονός ότι η Μπάγερν έχει χάσει έδαφος στην Bundesliga μετά τα τελευταία στραβοπατήματα. Στο Champions League πάντως, η ομάδα έχει 2 στα 2 και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έδωσε σύνθημα νίκης στο Φάληρο.

«Στο Champions League τα έχουμε πάει πολύ καλά μέχρι τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό και απέναντι στον Ολυμπιακό», τόνισε μεταξύ άλλων, ο αθλητικός διευθυντής του βαυαρικού κλαμπ, ενώ σχολίασε και την “απώλεια” του Νίκλας Ζίλε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του: «Είναι μεγάλο πλήγμα για μας και λυπούμαστε πολύ γι’ αυτόν. Όμως έχουμε καλούς παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό. Η ομάδα είναι καλά στελεχωμένη και ενισχύθηκε στην άμυνα το καλοκαίρι. Είναι άσχημο για την ομάδα και τον ίδιο που τραυματίστηκε, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο Νίκλας θα δουλέψει σκληρά και θα επιστρέψει δυνατός».

Διαβάστε επίσης