Σάλος με χτυπήματα Διαγόρα και Κούγια

Σάλος έχει ξεσπάσει με τις ανακοινώσεις του Διαγόρα και του Αλέξη Κούγια, καθώς στις αλληλοεπιθέσεις που έγιναν, αφήνονται πολλά υπονοούμενα, ενώ ξεχωριστή μνεία έγινε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Δεδεκανήσου Παναγιώτη Διακοφώτη, ο οποίος μετείχε μέχρι πρότινος στη διοίκηση της ΕΠΟ.

Ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια εξέδωσε ο Διαγόρας, μετά την ανακοίνωση του προέδρου της ΑΕΛ για το ματς της ομάδας της Ρόδου με τον Λεβαδειακό.

Οι Ροδίτες ανέφεραν τα εξής:

«Η ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905, σε απάντηση των σχετικών ανυπόστατων, αναληθών και συκοφαντικών δηλώσεων του κ.Κούγια, που έλαβαν το φως της δημοσιότητας, μετά το πέρας του αγώνα της ομάδας μας με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2, που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα της ομάδας μας, δηλώνει τα εξής:

– Ο κ. Κούγιας, ό,τι και αν είναι, δικηγόρος, ποινικολόγος, κριτής των πάντων, με τα ψεύδη, τα μυθεύματα και τις αναληθείς και συκοφαντικές του δηλώσεις, δυσφημεί και σπιλώνει ονόματα, υπολήψεις, πρόσωπα, φυσικά και νομικά, προέδρους Ενώσεων, παραμένοντας στο απυρόβλητο και υπό το πρίσμα μιας άτυπης ασυλίας.

– Επικαλούμενος χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας μας με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (τελικό σκορ 0-4) , εξαπολύει κατηγορίες κατά προσώπων που αποτελούν μέλη της ΠΑΕ με σημαίνουσες αρμοδιότητες και τους κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς, για αλλοίωση του αποτελέσματος.

Διερωτόμαστε, όταν η ΠΑΕ ΑΕΛ σε πρόσφατη ποδοσφαιρική της αναμέτρηση ηττήθηκε με 4 κατά της τέρματα ο κ. Κούγιας είχε στήσει το παιχνίδι;

– Με παντελώς ανυπόστατες δηλώσεις και με σκοπό να δημιουργήσει εντυπώσεις, ο κ. Κούγιας, αναφέρεται ψευδώς και για τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Θεοδοσιάδη. Ο αξιόλογος και σεμνός προπονητής μας εργάστηκε έξι χρόνια στην Αναγέννηση Καρδίτσας και ενάμιση χρόνο στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο και ανέβασε στη Β΄Εθνική μετά από 54 ολόκληρα χρόνια.

– Άλλωστε, ο κ. Κούγιας είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει, καθώς όντας ιδιόκτητης της Παναχαϊκής το 2011 είχε μηνύσει τον τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ κ. Αναστάσιο Χριστακόπουλο, για κακουργηματική απάτη και πλαστογραφία των φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων της ΠΑΕ, καταδεικνύοντάς τον ως μόνο υπαίτιο των ανωτέρω κακουργημάτων, και αφού πέτυχε το σκοπό του και γλίτωσε τον υποβιβασμό η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ενώ προφανώς η πράξη είχε τελεστεί από κάποιον υψηλά ιστάμενο, την επόμενη κιόλας ημέρα με άκρατη υποκρισία και φαρισαϊσμό προσέλαβε τον κ. Χριστακόπουλο ως δεξί του χέρι στην ΠΑΕ ΑΕΛ σε εξέχουσα μάλιστα θέση, θέση που κατέχει έως και σήμερα.

– Η ασυλία αυτή πρέπει να λάβει τέλος εδώ και τώρα!

– Για τους ανωτέρω λόγους, ζητάμε την άμεση παρέμβαση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα και της Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας, προκειμένου με την επιβολή των προβλεπόμενων κατά νόμο κυρώσεων, να σταματήσει πλέον ο κ. Κούγιας να είναι ο συκοφάντης και αυθαίρετα τιμητής (με λάσπη) των πάντων και να πάψει να συνεχίζει ανενόχλητος να σπιλώνει και να αμαυρώνει την υπόληψη, τιμή και φήμη εξεχόντων προσώπων φυσικών και νομικών, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

– Κλείνοντας, η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905, δεν θα μείνει αμέτοχη σε όλα αυτά και θα προβεί με κάθε νόμιμο τρόπο, προκειμένου να προστατέψει το όνομα του σωματείου, την πλούσια ιστορία του και το έμβλημα του».

Η απάντηση Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του Διαγόρα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Διάβασα την ανακοίνωση σας που με αφορά και θα ήθελα να σας δώσω δύο συμβουλές:

 

  1. Μην τα ανακατεύετε γιατί βρωμάνε.

 

  1. Να παρακαλάτε να μην ασχοληθεί κανένας Εισαγγελέας και δει τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα.

Όσον αφορά τις σημαίνουσες προσωπικότητες που δήθεν εξέθεσα με την ανακοίνωση μου είναι τόσο σημαντικές, όσο και ο γραμματέας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Ψέλλας που ήταν ο πρωταγωνιστής σε διάφορα έργα της περιόδου 2008-2012.

Όταν διάβασα την ανακοίνωση που εκδώσατε, ήταν σαν να διαβάζω τις ανακοινώσεις της Ηλιούπολης, τότε που έκανε εκεί κουμάντο ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Είμαι περίεργος κάποια στιγμή, είτε στην Αθήνα, είτε στην Ρόδο να γνωρίσω αυτόν τον Διακοφώτη, γιατί τόσο ο Περιφερειάρχης Δωδεκανήσου, όσο ο Δήμαρχος Ρόδου, αλλά και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, που είναι πελάτες μου, μου έχουν πει κάποια περίεργα και αντιφατικά πράγματα.

Το μόνο που μπορώ να δημοσιοποιήσω είναι το ότι τα έχει πουλήσει όλα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα