Σάλος με χιούμορ του Βασίλη Χιώτη για τον Κασσελάκη

Ο δημοσιογράφος σχολίασε την κατάταξη του Στέφανου Κασσελάκη στον στρατό

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το  σχόλιο του πρώην διευθυντή του ΣΚΑΪ 100,3, Βασίλη Χιώτη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μια του Νότη, δυο του Χιώτη», ο Βασίλης Χιώτης σχολίασε την κατάταξη του κ. Κασσελάκη στον στρατό και θεώρησε σκόπιμο να κάνει χιούμορ  καθώς όπως είπε γελώντας πως στην «Καλαμάτα βγάζουν καλά σύκα».

Μάλιστα σε αυτήν την τοποθέτηση παρενέβη ο Νότης Παπαδόπουλος, καλώντας τον Βασίλη Χιώτη να «μαζευτεί».

«Φαντάρος λέει θα πάει 9 ή 11 Νοεμβρίου λέει ένας φίλος. Νομίζω στην Καλαμάτα», είπε ο Νότης Παπαδόπολος. Τότε ο Βασίλης Χιώτης σχολίασε: «Άρα τι σώμα θα είναι; Τεθωρακισμένα; Μηχανικό; Δεν θυμάμαι τι είναι στην Καλαμάτα. Επειδή βγάζουν καλά σύκα θα πάει στην Καλαμάτα».

«Έλα, μαζέψου!», είπε ο Νότης Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Χιώτης συνέχισε: «Για ρε βγάζει; Μαντήλια και σύκα δεν βγάζει;».

Χιώτης: «Έκανα φάουλ»

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το αστείο στο οποίο δεν γέλασε κανείς, ο κ. Χιώτης έκανε λόγο για επιθέσεις σε βάρος του και αναγκάστηκε να «μαζευτεί» και να ανασκευάσει με ανάρτησή του, κάτι που όμως δεν φαίνεται να βελτίωσε και πολύ τα πράγματα για τον ίδιο. Αντιθέτως, μάλλον τα έκανε τα χειρότερα.

Σε ανάρτησή του σ, ο πρώην  διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3, υποστήριξε ότι το σχόλιο του ήταν «απερίσκεπτο» και ότι «έκανε φάουλ».

Ακόμα σημείωσε πως «τιμάει και σέβεται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Επειδή βλέπω ότι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ οτι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω: Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα τον προσβάλλω.  Έκανα φάουλ…».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα