Σάλος με το τραπέζωμα του δημάρχου Ηλείας Τ. Αντωνακόπουλου εν μέσω πανδημίας

Σάλος έχει προκληθεί στον Πύργο από την αποκάλυψη ότι ο δήμαρχος της πόλης και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος, παρέα με αντιδημάρχους, συμμετείχε σε τραπέζωμα εν μέσω lockdown δίχως να τηρούνται σε αυτή τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, σε μια περίοδο που η Ελλάδα στενάζει από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας είναι από μάζωξη στην περιοχή της Σκαφιδιάς. Η μεγάλη παρέα απαρτίζεται μεταξύ άλλων από το δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, τον αντιδήμαρχο Νίκο Κοτσώνη (που φορούν μάσκα), τον αντιδήμαρχο Μαρίνη Αχτύπη, τον γ.γ. του δήμου Γιάννη Βαρελά, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Γιώργο Καραστέργιο και άλλους που δεν φορούν μάσκα…

Η εικόνα της συνάθροισης των 12 ατόμων για φαγητό και των περισσοτέρων χωρίς μάσκα, προκαλεί το κοινό αίσθημα την ώρα που επικρατούν αυστηρά μέτρα και που οι υπηρεσίες του δήμου όπως η δημοτική αστυνομία και η πολιτική προστασία της οποίας προΐσταται ο αστυνομικός στο επάγγελμα αντιδήμαρχος Μ. Αχτύπης, κάνουν ελέγχους στους δρόμους για την τήρησή τους…

Την ίδια ώρα επίσης, που ο δήμαρχος Πύργου σε κάθε ευκαιρία στο παρελθόν έχει καταγγείλει ακόμα και με παράσταση στον Εισαγγελέα Ηλείας, εκείνους που αγνοούν τα μέτρα προστασίας…, ο ίδιος συμμετέχει σε τσιμπούσι σημείο αναφοράς καταπάτησης των μέτρων.

Η φωτογραφία, που κυκλοφόρησε για λίγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εν συνεχεία κατέβηκε λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα