Σάλος με Ζλάταν που σκότωσε λιοντάρι και πήρε το κεφάλι του για τρόπαιο

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση, που φέρνει στο «φως» η Expressen, σύμφωνα με την οποία ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς «σκότωσε στην Αφρική ένα λιοντάρι και πήρε για τρόπαιο το δέρμα, το σαγόνι και το κεφάλι του»!

Ο Σουηδός επιθετικός, έχει παρομοιάσει αρκετές φορές τον εαυτό του με τον «βασιλιά της ζούγκλας». Το 2011, σε ταξίδι του στη μαύρη ήπειρο, γράφει το σουηδικό Μέσο, ο Ζλάταν σκότωσε το λιοντάρι, έναν χρόνο αφότου απέκτησε κυνηγετική άδεια.

Το κουφάρι του ζώου, τονίζεται στο δημοσίευμα, κρατήθηκε για έναν χρόνο σε ασφαλές μέρος και μετά από έναν χρόνο στάλθηκε το δέρμα, το σαγόνι και το κεφάλι του ως τρόπαιο στον Ζλάταν!

Το λιοντάρι, είναι εκτεθειμένο είδος, έχοντας υποστεί, πιθανώς μη αναστρέψιμη, μείωση του πληθυσμού του στην Αφρική 30 με 50 τοις εκατό τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Παρ’ όλα αυτά, κάθε χρόνο στην Αφρική σκοτώνονται 600 λιοντάρια από τουρίστες, που θέλουν να διακοσμήσουν τα σπίτια τους.
Σύμφωνα με την Expressen, 82 κυνηγοί στη Σουηδία έχουν ένα λιοντάρι για τρόπαιο στο σπίτι τους. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Ιμπραΐμοβιτς, στο σπίτι του στο Μάλμε. Η εφημερίδα επικοινώνησε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα