Σαμαράς για την επίθεση σε εκδήλωση Μπακογιάννη: «Αυτή είναι η Ελλάδα του Τσίπρα»

Ολομέτωπη επίθεση του πρώην πρωθυπουργού στην κυβέρνηση. «Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε!» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Ολοφάνερη ήταν η οργή του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξερχόμενος της εκδήλωσης υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» η οποία δέχτηκε επίθεση νωρίτερα σήμερα από αγνώστους. Ο κ. Σαμαράς σχολίασε το περιστατικό με επίθεση προς στον πρωθυπουργό λέγοντας πως «αυτή είναι η Ελλάδα του Τσίπρα». Το περιστατικό σχολίασε με την ίδια αγανάκτηση και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης.

«Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Αντίθετα, οι τραμπουκισμοί, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη ασφαλή, ελεύθερη και δημοκρατική.

Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε. Πάρτε το χαμπάρι», δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης.

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων έκανε καταδρομική επίθεση σε σημείο επί της λεωφόρου Συγγρού, όπου πραγματοποιούσε προεκλογική εκδήλωση ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, κ. Νίκος Μακρόπουλος.

Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα, ενώ έσπασαν και το αυτοκίνητο του Νότη Μηταράκη, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Μάλιστα, σε παρακείμενο ξενοδοχείο πραγματοποιούσε ομιλία και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά και αν σημειώθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις από τις Αρχές.

Διαβάστε επίσης